Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

prijsverschil bij Konijnenberg

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #76
    Re: prijsverschil bij Konijnenberg

    Heb al veel goede dingen gehoort over konijnenberg, toch vind ik het prijs verschil met CameraNU.nl te groot. Scheelt hem altijd een 50 a 100 €. Bij Cameranu is de service ook heel goed. Vragen kan je steeds per email stellen, waarna na je tijdens openingsuren bijna meteen een antwoord krijgt.

    Cameranu is
    Konijnenberg

    Btw: waarschuwing, koop niet bij www.firstcams.net toestel komt nooit aan. (Russische internet fraude) Mijn opa heeft er een Canon 60D te kopen
    Nikon D7100, Nikon D780 "At The Heart Of The Image"
    Nikkor 24-120mm F4, Nikon 50mm F1.8, Nikkor 17-55mm F2.8,Tokina 11-16mm F2.8, Sigma AF 120-400mm

    Comment


    • #77
      Re: prijsverschil bij Konijnenberg

      @Kadeeke1971: De Fz100 is in mijn ogen de betere hybride-camera. Persoonlijk ben ik zeer tevreden over Panasonic (LX-5) en weet dat de Fz100 enorm goed presteerd. Camera.nl is naar mijn mening de goedkoopste met snelle en degelijke service (beter dan konijn!).

      Comment


      • #78
        Re: prijsverschil bij Konijnenberg

        tja, op het laatste moment aankomen en dan nog een ganse uitleg willen... u bent daar maar 1 keer, die jongeman iedere dag... Dus als er iedere dag iemand op het laatste moment nog een lange uitleg wil, kan die jongen iedere dag overwerken...

        Comment


        • #79
          Re: prijsverschil bij Konijnenberg

          Oorspronkelijk geplaatst door Kadeeke1971 Bekijk bericht
          Wat raar, ik dacht echt dat ik zaterdag met het ijskonijn sprak. Misschien hebben ze een nieuw ijskonijn? Ik was speciaal naar Turnhout gereden om een Panasonic FZ45 of FZ100 aan te schaffen. Ik arriveerde pas om half vijf (sluitingstijd om vijf uur) en wou toch nog wat uitleg om te zien of er toch geen toestel was dat beter geschikt zou zijn voor wat ik wil doen. Eerst kwam er een jongeman bij ons die daar blijkbaar in opdracht van Canon stond (compleet met Canon-polo). Kerel gaf goeie uitleg, was vriendelijk en zo, maar promootte enkel Canon (wat ook zijn job is natuurlijk), dus was ik eigenlijk blij dat er een meer neutrale verkoper bij kwam. Man, die kerel had geen zin om ons te helpen of een deftige uitleg te geven. Hij wou enkel kwijt dat we geen compact mochten kopen, maar een duurdere reflexcamera moesten kopen. Meer uitleg kregen we niet. Omdat we toch met een beperkt budget zitten, zagen we een dure camera niet echt zitten. Zijn advies : slaap er eens over en kom volgende week nog maar eens terug (want het was bijna vijf uur en deze kerel zou zeker geen minuut overwerken). Teleurgesteld en zonder toestel maar weer naar huis, 150 km voor niks gereden.
          Als ge zover moet rijden dan kunt ge beter lokaal iets kopen. Lokale mediamarkt ofzo. Prijsverschil is nihil.
          Mijn toestel: Een zwarte schoendoos uiteraard L kwaliteit
          website: http://www.hung.be
          facebook - Instagram

          Comment


          • #80
            Re: prijsverschil bij Konijnenberg

            In Oost Vlaanderen heb je Art & Craft in Gent (Mariakerke). Ook de moeite waard; zij hebben toch het een en ander in stock (op de website kan je dit zien) en hun prijs staat sterk. Er zitten daar ook een paar specialisten (Focilux is door hen overgenomen).
            mvg Guido
            Canon 550D Sigma 17-70/2.8-4 DC Macro OS HSM 55-250IS met extension tube set (3st) van Kenko en 50-1.8 Metz 36AF-4C + Canon S3-IS

            Comment


            • #81
              Re: prijsverschil bij Konijnenberg

              Tja, als de shop moet voldoen aan:
              EN goedkoop EN goede naservice EN goede uitleg EN personeel wat overuren klopt EN dichtbij EN ...

              Dan staat "goedkoop" niet in het goede rijtje.

              M'n vader kocht z'n eerste DSLR in een antwerpse winkel waar je kon kiezen:
              - je betaald de internet prijs (zéér scherp!) en je krijgt de doos met camera/lens/... in. That's it. Dus kon je gewoon de winkel binnenstappen en een toestel kopen aan de internetprijs, identiek als wanneer je dit online zou bestellen en thuis laten leveren .

              OF

              - je betaald de hogere prijs met full-service van de winkel. Uitgebreide uitleg bij aankoop, bij vragen naderhand kon je ook bellen/mailen/langs gaan en men had tijd voor je.

              Dat lijkt me eerlijk.
              Voor service betaal je. Werkuren kosten trouwens ook geld. En op 1 uur 4 dozen uit het magazijn halen en afrekenen brengt de winkel meer op dan 1 uur uitleg geven en dan hopelijk een camera verkopen.
              Canon EOS400D - Canon EF-S18-55mm - Canon EF50mm f/1.8 MkII - Sigma 18-125 f/3.8-5.6 OS HSM

              Comment


              • #82
                Re: prijsverschil bij Konijnenberg

                Die art en craft valt idd best wel mee van prijs. Body eos 550 bvb is goedkoper dan konijn, maar met kit lens 45 euro duurder

                Comment

                Working...
                X