Re: koksmessen
ik heb ook een wet staal gekocht in een speciaalzaak en, misschien is het mijn indruk of een idee fixe, dan snijd het precies minder.
Volgens mij moet ik dat verkeerd doen, met het wetstaal sluip in tegen de snee in.
Kweet nie of je Jeroen die paprika heb zien snijden, maar met de pel er nog aan is een paprika toch taai om te snijden.
Meus is verre van mijn favoriete kok, maar zijn messen snijden toch altijd zo goed hé, ben daar jaloers op.
Ik heb slecht één niet Duits mes, m.n. een Qdesign, een groenten mes.
Dit is een Engels merk dacht ik maar die vind ik nergens meer.
ik heb ook een wet staal gekocht in een speciaalzaak en, misschien is het mijn indruk of een idee fixe, dan snijd het precies minder.
Volgens mij moet ik dat verkeerd doen, met het wetstaal sluip in tegen de snee in.

Kweet nie of je Jeroen die paprika heb zien snijden, maar met de pel er nog aan is een paprika toch taai om te snijden.
Meus is verre van mijn favoriete kok, maar zijn messen snijden toch altijd zo goed hé, ben daar jaloers op.
Ik heb slecht één niet Duits mes, m.n. een Qdesign, een groenten mes.

Dit is een Engels merk dacht ik maar die vind ik nergens meer.
Comment