Misschien een vreemde vraag, maar wie heeft hier ervaring met het (langdurig) vervoeren van diepvries artikelen?
Even de situatie uitleggen:
We zijn van plan om met het gezin naar het zuiden van Frankrijk te rijden deze zomer.
Ruw geschat met stops etc een tripje van deur tot deur 14 uur.
Nu kennen wij daar de streek redelijk goed vermits wij er al een aantal jaar gaan.Het enigste wat ons daar dik tegensteekt is het vlees wat je in de omstreken kan vinden, duur, slechtere kwaliteit etc.
Nu had ik gedacht om een groot deel vlees in de auto mee te nemen.
Een elektrische frigobox valt al af omdat deze groot en vooral niet flexibel is. Ook heb ik mijn bedenkingen bij de koelcapaciteit van een Peltier element.
Een tijdje geleden had ik een dikkere diepvrieszak gezien maar ik weet niet of het haalbaar is om met extra koelelementen, de bekende blauwe bakstenen, 14 uur te overbruggen?
Even de situatie uitleggen:
We zijn van plan om met het gezin naar het zuiden van Frankrijk te rijden deze zomer.
Ruw geschat met stops etc een tripje van deur tot deur 14 uur.
Nu kennen wij daar de streek redelijk goed vermits wij er al een aantal jaar gaan.Het enigste wat ons daar dik tegensteekt is het vlees wat je in de omstreken kan vinden, duur, slechtere kwaliteit etc.
Nu had ik gedacht om een groot deel vlees in de auto mee te nemen.
Een elektrische frigobox valt al af omdat deze groot en vooral niet flexibel is. Ook heb ik mijn bedenkingen bij de koelcapaciteit van een Peltier element.
Een tijdje geleden had ik een dikkere diepvrieszak gezien maar ik weet niet of het haalbaar is om met extra koelelementen, de bekende blauwe bakstenen, 14 uur te overbruggen?
Comment