Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Ken je onze belgiumdigital.comFacebook groep al? Dé plaats voor foto's, feedback en aankondigingen!
De mayonaise zal ze over de streep hebben getrokken.
EN wss is die Martin nen VLAMING want in de walen denken ze da frieten gekookte in reepjes gesneden patatten zijn denk ik soms....
Groetjes, Johan "Loloboy" Masschalck
BE-Wommelgem
.: 20D & D700 :.
Frietopia Awards 2010 voor Frituur Martin Zwerts in Eindhoven.
Daar kunnen de Belsen nog veel van leren met hun Mcainfriet. http://www.frietopia.nl/index.php?page=1
De Belgen hebben tenminste frietjes zoals het moet, geen "patat" zoals de Hollanders dat noemen.
Hier bestellen wij gewoon een "pak friet", in Nederland zeggen ze bijna overal een "bakje patat".
Een echt pak frieten wordt dan normaal ook in een hoorntje (zoals ze dat hier noemen) verpakt en niet in een bakje ... al is dat laatste wel wat handiger om uit te eten.
En wij hebben er dan ook nog eens goede sauzen voor ... van Vlemincks bijvoorbeeld, natuurlijk ook Belgisch!
De Belgen hebben tenminste frietjes zoals het moet, geen "patat" zoals de Hollanders dat noemen.
Hier bestellen wij gewoon een "pak friet", in Nederland zeggen ze bijna overal een "bakje patat".
En wij hebben er dan ook nog eens goede sauzen voor ... van Vlemincks bijvoorbeeld, natuurlijk ook Belgisch!
Hm... en wat zit er allemaal in die sauzen VerSeg??
Mayonaise moet op die frieten
Zelf gemaakte mayonaise met olie van Vandemoortele
Inderdaad, een eitje, peper & zout, azijn, olie, mosterd (Dijon), paar druppels water & citroen voor de frisse smaak.
Van beneden naar boven beginnen mixen.
Dan wat laten rusten in de koelkast...
ITers are like mushrooms. We just keep them in the dark and throw sh!t at them. They love it
Comment