Re: Welk BBQ-vlees heeft jullie voorkeur?
Een BD- BBQ
Eindelijk eens een goed idee
Gemarineerde scampi's gewoon op een prikkertje als "borrelhapje" met een glaasje witte wijn, of als variatie ...verse sardinekes!
Een kruidenworstje of een spiesje (varkensvlees, runds, kip)
Rode poon of een doodgewone forel , versierd met gebakken amandelschilfers
Lamskoteletjes met provencaalse kruiden..hmmm, ook konijn vind ik héél lekker!
Als afsluiter...een côte....4 à 6 cm dik 1/2 ui, een paar teentjes knoflook, 1/2 koffielepel Worchestersaus, versgemalen peper, zout en een paar eetlepels olie
Mogen niet ontbreken..;voldoende groenten...tomaten, sla(allerlei soorten), komkommer, uiringen, paprika,aubergines, courgettes, en niet te vergeten een witloofsalade
Rijst, couscous en een aardappeltje in de schil maken het af...
Dit alles overgoten met een paar zuiderse wijntjes
Een BD- BBQ
Eindelijk eens een goed idee
Gemarineerde scampi's gewoon op een prikkertje als "borrelhapje" met een glaasje witte wijn, of als variatie ...verse sardinekes!
Een kruidenworstje of een spiesje (varkensvlees, runds, kip)
Rode poon of een doodgewone forel , versierd met gebakken amandelschilfers
Lamskoteletjes met provencaalse kruiden..hmmm, ook konijn vind ik héél lekker!
Als afsluiter...een côte....4 à 6 cm dik 1/2 ui, een paar teentjes knoflook, 1/2 koffielepel Worchestersaus, versgemalen peper, zout en een paar eetlepels olie
Mogen niet ontbreken..;voldoende groenten...tomaten, sla(allerlei soorten), komkommer, uiringen, paprika,aubergines, courgettes, en niet te vergeten een witloofsalade
Rijst, couscous en een aardappeltje in de schil maken het af...
Dit alles overgoten met een paar zuiderse wijntjes
Comment