Re: Friteuse met hete lucht....
Wij maken ook onze frieten zelf, maar bakken nog steeds in Ossewit.
Ooit waren we van plan van over te schakelen naar kokosvet/olie, maar na wat gegoogeld te hebben en na prijsvergelijk zijn we toch maar bij Ossewit gebleven.
Dit (o.a.) gaf de doorslag om toch maar niet te veranderen : https://www.margriet.nl/actueel/hoe-...-voedingsleer/
Maar de discussie over het feit dat kokosolie/vet nu gezond, gezonder, minder slecht is voor allerhande is een discussie die reeds jaren aan de gang is.
Maar het zal ook wel met smaak te maken hebben zeker, en die is bij iedereen anders. Maar dat het heel duur is, dat staat als een paal boven water.
En dat Ossewit ongezond is, staat ook als een paal boven water.
Het zal altijd het gezondst blijven om niet te veel frietjes te eten zeker .
Wij zijn nu al jaren teruggeschakeld van één keer per week, naar één à twee keer per maand en soms gaat er al eens een maand voorbij dat we er geen eten ook.
Oorspronkelijk geplaatst door opapol
Bekijk bericht
Ooit waren we van plan van over te schakelen naar kokosvet/olie, maar na wat gegoogeld te hebben en na prijsvergelijk zijn we toch maar bij Ossewit gebleven.
Dit (o.a.) gaf de doorslag om toch maar niet te veranderen : https://www.margriet.nl/actueel/hoe-...-voedingsleer/
Maar de discussie over het feit dat kokosolie/vet nu gezond, gezonder, minder slecht is voor allerhande is een discussie die reeds jaren aan de gang is.
Maar het zal ook wel met smaak te maken hebben zeker, en die is bij iedereen anders. Maar dat het heel duur is, dat staat als een paal boven water.
En dat Ossewit ongezond is, staat ook als een paal boven water.
Het zal altijd het gezondst blijven om niet te veel frietjes te eten zeker .
Wij zijn nu al jaren teruggeschakeld van één keer per week, naar één à twee keer per maand en soms gaat er al eens een maand voorbij dat we er geen eten ook.
Comment