Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Wiskunde

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Wiskunde

    Oorspronkelijk geplaatst door ccc Bekijk bericht
    De vraag was dus blijkbaar niet relevant. Want in theorie zou ge na 17,5 minuten klaar zijn als ge de oven op 320 kon zetten. Ik denk alleen dat uwe foto er dan niet zo goed uitgezien had

    Misschien best eens investeren in een over thermometer. Het zou eigenlijk gewoon kunnen zijn dat die 160 graden toch gewoon maar 150 blijken te zijn.
    Ah... dat is goede raad.

    Gisteren nog gekeken naar Mary Berry.
    Dat is de kookmadam van de UK en de BBC uiteraard.
    Ubi bene, ibi patria.
    BD0388BE
    Een website

    Comment


    • #47
      Re: Wiskunde

      En geef nu dat recept eens aub.

      Comment


      • #48
        Re: Wiskunde

        Oorspronkelijk geplaatst door Tommie1 Bekijk bericht
        En geef nu dat recept eens aub.
        Paul Hollywood’s version of panettone is a recipe that sits between the classic panettone and a brioche. You will need an 18cm/7in panettone tin.


        Ik heb wel een probleempje: hoe bewaar je zoiets.
        De kans bestaat dat in "open lucht" de panettone snel uitdroogd.
        Ubi bene, ibi patria.
        BD0388BE
        Een website

        Comment


        • #49
          Re: Wiskunde

          Onder een stolp!
          Of in een goeie ouderwetse blikken doos.

          Comment

          Working...
          X