Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Gewoon ter informatie

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Gewoon ter informatie

    Om jullie even te laten weten dat ik lekker gegeten heb vanmiddag:
    Geelvintonijn in een zacht currysausje, met gestoofde venkelblokjes en volle rijst.
    Een glas muskaatwijn daarbij.
    Het heeft heerlijk gesmaakt.
    Wat hebben jullie gegeten?

  • #2
    Re: Gewoon ter informatie

    Net gehakt Parmentier in de oven gestoken.

    Comment


    • #3
      Re: Gewoon ter informatie

      Vanavond:

      Bloemkool Masala
      Sucadelapje
      Basmati rijst
      Een glaasje koude Spa.

      En dan voor mij een heerlijk Peren waterijs en voor de anderen roomijs.

      Comment


      • #4
        Re: Gewoon ter informatie

        Ik heb net samen met mijn dochter een goede versie van Gentse Waterzooi gemaakt.
        Bouillonneke gemaakt, kip in gekookt, groentjes kort aangestoofd en dan van de bouillon een lekker sausje gemaakt met een liaison. (recept vanop de Njam site)

        Wel wat werk, maar echt lekker!

        Comment


        • #5
          Re: Gewoon ter informatie

          zeker een paar maal per jaar:

          Zet 500 g paling in kleine stukken rechtop in een kleine pan. Strooi er zwarte peper bij en kook ongeveer 5 minuten tot het vet eruit loopt.
          Voeg 125 g boter toe en een scheutje azijn, houdt het deksel op de pan tot alle vocht is verdwenen. Bestrooit de paling met 2 verkruimelde beschuiten.
          Serveer met de boter-azijn saus, gemengd met een halve geprakte aardappel. ook dit gerecht wordt traditioneel met de vingers opgegeten, eventueel gecombineerd met gesuikerde rijstebrij.
          grt,bouk.
          wie niet spreekt wordt niet gehoord, wie niet schrijft wordt niet gelezen.
          http://s281.photobucket.com/user/tut...0polder?sort=3
          https://www.facebook.com/profile.php?id=100008593234290

          Comment


          • #6
            Re: Gewoon ter informatie

            ne goeie vettige frit van de fituur.

            Comment


            • #7
              Re: Gewoon ter informatie

              Reacties verdwijnen haast sneller als tonijn

              On topic (?) dan maar:

              Hier was het veganistische wok met een glas water.

              Comment


              • #8
                Re: Gewoon ter informatie

                Heb nog niet veel gegeten vandaag
                Ubi bene, ibi patria.
                BD0388BE
                Een website

                Comment


                • #9
                  Re: Gewoon ter informatie

                  Oorspronkelijk geplaatst door theokus Bekijk bericht
                  Heb nog niet veel gegeten vandaag
                  Theo ik ook niet, 't is crisis.
                  'k Geef hier heel graag commentaar, thuis moet ik zwijgen.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Gewoon ter informatie

                    Slaatje "uut de wei" Bij tante Jet aan de maas! Lekker!

                    Comment


                    • #11
                      Re: Gewoon ter informatie

                      De die van ons is niet thuis , zal wel even iets rap klaarmaken, maar wat ..
                      """Hoe verder een samenleving van de waarheid afdrijft, hoe meer ze de mensen die haar spreken zal verachten"""
                      George Orwell

                      Comment


                      • #12
                        Re: Gewoon ter informatie

                        Oorspronkelijk geplaatst door bouk Bekijk bericht
                        zeker een paar maal per jaar:

                        Zet 500 g paling in kleine stukken rechtop in een kleine pan. Strooi er zwarte peper bij en kook ongeveer 5 minuten tot het vet eruit loopt.
                        Voeg 125 g boter toe en een scheutje azijn, houdt het deksel op de pan tot alle vocht is verdwenen. Bestrooit de paling met 2 verkruimelde beschuiten.
                        Serveer met de boter-azijn saus, gemengd met een halve geprakte aardappel. ook dit gerecht wordt traditioneel met de vingers opgegeten, eventueel gecombineerd met gesuikerde rijstebrij.
                        grt,bouk.
                        Wat zonde van de paling zeg.
                        En die halve geprakte aardappel tot overmaat van ramp.
                        Prakken, prakken, prakken.
                        Prak de caviaar maar door de spinazie met wat karnemelk en dropveters.
                        Alles wat geprakt kan worden kan gegeten worden ook.
                        Wie dat vieze prakken ooit heeft uitgevonden mag van mij weggeprakt worden in een bad van mosselen met appelmoes.
                        Met een muziekje van BZN op de achtergrond.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Gewoon ter informatie

                          Oorspronkelijk geplaatst door Chris k Bekijk bericht
                          ........ Bij tante Jet aan de maas! Lekker!
                          Blitterswijck

                          Comment


                          • #14
                            Re: Gewoon ter informatie

                            Vanavond (nou ja 18u +/-) Gyros met frietjes...lekker..
                            Nu..(de tijd zien jullie wel) na de repetitie van 't muziek (en enkele pintjes) de rest met een sneetje brood...lekker...
                            perman
                            canon EOS 350D, EOS 60D en een beetje glaswerk

                            Comment


                            • #15
                              Re: Gewoon ter informatie

                              Gisteren, zondag, was zoals gewoonlijk onze restaurantdag:
                              paardenbiefstuk met champignonroomsaus,
                              gebakken krielaardappeltjes, en een witloofslaatje (witloof, appel, cresson, rozijnen, walnoten, op smaak gebracht met mayonaise en graanmosterd).
                              Lekker.

                              vandaag houden we het eenvoudig: vanmiddag boterhammen met choco
                              vanavond uithaalchinees.

                              Comment

                              Working...
                              X