Eens een vreemde topic maar wel ernstig bedoeld.
Ik ben nu al op middelbare leeftijd en vind dat DE Belgische chocolade niet meer smaakt zoals in mijn kinderjaren.
Merk ik vooral een soort chemisch ruikende en vreemd proevende suikers die er vermoedelijk in zitten.
Het was bv jaren geleden dat ik nog nesquik in huis had gehaald, en per toeval was men oog er op gevallen en had ik er wel eens terug zin in. Maar na al die jaren het niet meer geproefd te hebben was ik toch serieus teleurgesteld met de smaak.
Hetzelfde ondervind ik ook met de toch grote merken als cote dor en jaqmotte.
Een vriend vertelde me dat de wetgeving voor productie van chocolade er rond soepelder zou zijn geworden (ze zouden er meer rommel mogen in draaien). Of het waar is weet ik nie.
Wat zijn jullie bevindingen?
Graag zou ik een betaalbare maar toch eerlijke ouderwetse chocolade terug vinden.
Of bestaa die niet meer?
Ik ben nu al op middelbare leeftijd en vind dat DE Belgische chocolade niet meer smaakt zoals in mijn kinderjaren.
Merk ik vooral een soort chemisch ruikende en vreemd proevende suikers die er vermoedelijk in zitten.
Het was bv jaren geleden dat ik nog nesquik in huis had gehaald, en per toeval was men oog er op gevallen en had ik er wel eens terug zin in. Maar na al die jaren het niet meer geproefd te hebben was ik toch serieus teleurgesteld met de smaak.
Hetzelfde ondervind ik ook met de toch grote merken als cote dor en jaqmotte.
Een vriend vertelde me dat de wetgeving voor productie van chocolade er rond soepelder zou zijn geworden (ze zouden er meer rommel mogen in draaien). Of het waar is weet ik nie.
Wat zijn jullie bevindingen?
Graag zou ik een betaalbare maar toch eerlijke ouderwetse chocolade terug vinden.
Of bestaa die niet meer?

Comment