Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Ken je onze belgiumdigital.comFacebook groep al? Dé plaats voor foto's, feedback en aankondigingen!
Ik haal mijn BB enkel nog boven voor een serieuze 'Entrecote". Geel velleke wel te verstaan hé, maar eentje van minstens 5cm dik. Mijn vrouw zorgt voor de ordinaire krobsla, een verrijkte vinaigrette met kruiden uit de tuin en uiteraard patatten in de schil.
Een hamburger gemaakt door chef Yves Segers: http://www.njam.tv/recepten/echte-ha...op-een-broodje
De man heeft de gave elk gerecht uit te leggen zodat je 1/ goesting krijgt het zelf te maken en 2/ het water in de mond komt
Een hamburger gemaakt door chef Yves Segers: http://www.njam.tv/recepten/echte-ha...op-een-broodje
De man heeft de gave elk gerecht uit te leggen zodat je 1/ goesting krijgt het zelf te maken en 2/ het water in de mond komt
Het ergste aan vegetariërs zijn is niet dat je geen vlees mag eten, dat sowieso
niet te eten is, maar dat je af en toe niet kunt meedoen aan iets gezelligs. Al
zullen ze dat in Auswitch ook wel zo nu en dan gedacht hebben...
Het ergste aan vegetariërs zijn is niet dat je geen vlees mag eten, dat sowieso
niet te eten is, maar dat je af en toe niet kunt meedoen aan iets gezelligs. Al
zullen ze dat in Auswitch ook wel zo nu en dan gedacht hebben...
Het ergste aan vegetariër zijn is de gedachte dat een hongerige leeuw geen onderscheidt zal maken tussen jou en een vleeseter...
Nikon D7100, Nikon D780 "At The Heart Of The Image"
Nikkor 24-120mm F4, Nikon 50mm F1.8, Nikkor 17-55mm F2.8,Tokina 11-16mm F2.8, Sigma AF 120-400mm
Comment