Re: Wat eten maken vanavond?
heb deze week ook nog iets lekker gemaakt (en snel klaar).
scampi's met pasta (of indien als voorgerecht met lookbroodjes of zo)
scampi's (kies zelf maar hoeveel p.p.) bakken in de pan, met wat fijngesnipperde look erbij.
Als ze bijna klaar zijn, uit de pan halen en het 'aanbaksel' losmaken met wat rode wijn. Vervolgens daar een blik (400gr hadden we nog staan) 'gepelde en in blokjes gesneden tomaat met basilicum' aan toevoegen.
Beetje currypoeder en room.
Wat laten doorkoken tot het wat dikker wordt en op het laatste de scampi's terug toevoegen om terug op te warmen (daarom dat ze nog niet helemaal klaar moeten zijn als je ze gebakken hebt, want ze moeten nog terug even in de pan om op te warmen).
Serveren met pasta naar keuze (bij ons was het tagliatelle, maar geen verse - dat komt nog
)
Wel beetje opletten met de keuze van de wijn, want de smaak daarvan weegt wel stevig door.
heb deze week ook nog iets lekker gemaakt (en snel klaar).
scampi's met pasta (of indien als voorgerecht met lookbroodjes of zo)
scampi's (kies zelf maar hoeveel p.p.) bakken in de pan, met wat fijngesnipperde look erbij.
Als ze bijna klaar zijn, uit de pan halen en het 'aanbaksel' losmaken met wat rode wijn. Vervolgens daar een blik (400gr hadden we nog staan) 'gepelde en in blokjes gesneden tomaat met basilicum' aan toevoegen.
Beetje currypoeder en room.
Wat laten doorkoken tot het wat dikker wordt en op het laatste de scampi's terug toevoegen om terug op te warmen (daarom dat ze nog niet helemaal klaar moeten zijn als je ze gebakken hebt, want ze moeten nog terug even in de pan om op te warmen).
Serveren met pasta naar keuze (bij ons was het tagliatelle, maar geen verse - dat komt nog

Wel beetje opletten met de keuze van de wijn, want de smaak daarvan weegt wel stevig door.
Comment