Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Portretje

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #46
    Re: Portretje

    Oorspronkelijk geplaatst door Digipics357 Bekijk bericht
    Wel ik kan geloven dat je geen goede moderator zou zijn, je zou het véél te eng zien.
    Een forum is toch de plaats om van gedachten te wisselen, persoonlijk vind ik het modereren nu nog te streng. En onze beider posting vormen ook geen bijdrage, maar het houdt de boel wel levendig, en dat is steeds een pluspunt. Zolang men over je spreekt, ook al is het negatief, ben je der nog. Het is pas als men niet meer over je spreekt, dat het erg gaat worden.

    Internet fora hebben allemaal hetzelfde probleem, de woorden wegen door, omdat het visuele ontbreekt, in real live zou dit anders zijn, en tussen pot en pint met de maten zou het nog helemaal anders zijn. Toch zouden we eigenlijk hetzelfde zeggen, door zeer streng "on topic" te modereren, maakt je het nog strenger, wat helemaal niet nodig is. Lullen hoort er nu eenmaal bij, en niet vergeten " Het zijn de lullen die de pruimen vullen ".

    Have Fun !
    Jeff C.

    Het gaat niet over wat men zegt (vrije meningsuiting) maar hoe men het zegt en daar komt dan het forum reglement om de hoek kijken.
    Een foto verdedigen of afbreken kan ook op een deftige en eventueel plezante manier en dan zullen ze ook over u blijven praten.
    Robby BB
    Minder tijd achter de computer
    Is meer tijd achter de camera

    Comment

    Working...
    X