Re: do's and don'ts....in New York.
Ja, ik vind het grappig dat mensen zich op voorhand 'zorgen' maken hoeveel ze zullen moeten spenderen aan fooi, hoewel ik besef dat u dat misschien goed bedoeld (om het personeel niet minder te geven dan wat hen toekomt) maar dan bent u echt een uitzondering. U komt echter niet over als zo een uitzondering op dat vlak aangezien u fantaseert een rekenmachien te moeten gebruiken en over het feit of u al dan niet bewijs van fooibedrag op uw rekening zal zien
Ja, ik ben (hierover) gefrustreerd, hetgeen ik reeds heb gezegd, omdat het triest geworden is in de sector, en wat er misgegaan is? Ik ben uit het vak gestapt omdat de gemiddelde klant minder en minder respect toont voor horecapersoneel en het voor mij de job en verdienste niet meer waard was. (en het was een bijverdienste, geen loopbaan)
Waarom zaag ik hier zo over? Voor mij maakt het niet meer uit, ik hoef niet terug te keren naar de sector, maar het mag es gezegd worden niet?
Ik wens u een goede reis toe.
Ja, ik vind het grappig dat mensen zich op voorhand 'zorgen' maken hoeveel ze zullen moeten spenderen aan fooi, hoewel ik besef dat u dat misschien goed bedoeld (om het personeel niet minder te geven dan wat hen toekomt) maar dan bent u echt een uitzondering. U komt echter niet over als zo een uitzondering op dat vlak aangezien u fantaseert een rekenmachien te moeten gebruiken en over het feit of u al dan niet bewijs van fooibedrag op uw rekening zal zien
Ja, ik ben (hierover) gefrustreerd, hetgeen ik reeds heb gezegd, omdat het triest geworden is in de sector, en wat er misgegaan is? Ik ben uit het vak gestapt omdat de gemiddelde klant minder en minder respect toont voor horecapersoneel en het voor mij de job en verdienste niet meer waard was. (en het was een bijverdienste, geen loopbaan)
Waarom zaag ik hier zo over? Voor mij maakt het niet meer uit, ik hoef niet terug te keren naar de sector, maar het mag es gezegd worden niet?
Ik wens u een goede reis toe.
Comment