Ik had in algemeen een post gezet over extra lange sluitertijden en toen brach iemand ter sprake dat de sensor moet gekoeld worden omdat je anders kleurenzweem kan krijgen.
Uit nog een andere post herinner ik mij een man die intensief foto's nam van voetbalwedstrijden en zijn D70 soms begon te haperen. Hij nam dan ook duizenden foto's op 1 wedstrijd. Er werd hem dan aangeraden een D200 of hoger te kopen.
Wat mijn vraag nu precies is: hoe wordt er nu precies gekoeld? En waarom kan het ene toestel het al beter als het andere? Kwaliteit sensor? Constructie camera?
Alvast bedankt
Uit nog een andere post herinner ik mij een man die intensief foto's nam van voetbalwedstrijden en zijn D70 soms begon te haperen. Hij nam dan ook duizenden foto's op 1 wedstrijd. Er werd hem dan aangeraden een D200 of hoger te kopen.
Wat mijn vraag nu precies is: hoe wordt er nu precies gekoeld? En waarom kan het ene toestel het al beter als het andere? Kwaliteit sensor? Constructie camera?
Alvast bedankt
Comment