Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

22-23-24 juni 2007 - Global Dance Party en Afro-Latino Festival - Opitter (B)

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • 22-23-24 juni 2007 - Global Dance Party en Afro-Latino Festival - Opitter (B)

    Hoi allemaal !

    22 juni = Global Dance Party moa onze nationale trots Buscemi (ea). Deze party is ongeveer 4000 mensen groot en wordt in de grote tent van het AFro-Latino Festival gehouden. We zoeken hier podiumfotografen en specialisten die in de deinende massa een perfecte foto kunnen maken.

    23-24 juni = Afro-Latino Festival
    Promotekst : Afro-Latino is een wereldmuziekfestival in de groene omgeving van het Belgisch-Limburgse Bree (Opitter). Dit jaar vindt het festival voor de 9de keer plaats op 22, 23 en 24 juni 2007. Naast een goedgevuld hoofdpodium met exclusieve internationale topbands, is er het tweede Haciendapodium met kleinere bands en zijn er ook DJ's die op verschillende locaties een feestje bouwen. Daarnaast meerdere dansintiaties, kinderanimaties, een afrikaanse bar, een hangmattendorp, gratis wellness-area, een berberdorp, een sigaren- en cocktailbar, het putamayo cafe, dé champagne- en wijnbar, exotisch eten en vooral heel veel sfeer ! Een camping met alle voorzieningen is ook aanwezig.

    Het Afro-Latino Festival pakt dit jaar uit met een bijzonder sterke line-up. De headliners zijn:

    - MORGAN HERITAGE: de absolute top uit de hedendaagse rootsreggae, als jij zegt: Marley, dan zeg ik The Wailers. Als jij dan The Wailers zegt, zeg ik: Morgan Heritage. Dat zijn zowat de verhoudingen !

    - AFRICANDO: deze legendarische salsaband die West-Afrikaanse zangers combineert met Cubaanse muzikanten bracht in 2006 één van de beste salsaplaten uit van de laatste jaren ! Ze verzorgen ons van hun allereerste optreden op Belgische bodem sedert die plaat !

    - TABOU COMBO: hét muzikaal instituut van Haïti komt exclusief voor Europa naar Afro-Latino. Het toppunt van Caraïbische carnaval !!

    - YERBA BUENA: zowat de hipste urban latin band uit New York komt hun enige show in België dit jaar brengen.

    - LURA: dé muzikale dochter van de levende legende Cesaria Evora werd begin dit jaar veelvuldig gedraaid op Radio 1. Ze komt voor het eerst in Vlaanderen haar kunnen tonen. Een supertalent !

    - RAUL PAZ: de franse Gabriel Rios, of is het omgekeerd... Hij komt voor het eerst naar Vlaanderen afgezakt, na optredens in de Olympia (Parijs), Roskilde, Montreux Jazz Festival,...

    - JEAN BOSCO SAFARI: na enkele jaren is hij weer boven water en hoe ! Zijn nieuwe "Wake up an Dream"-tour start op Afro-Latino. Voor het eerst keert Safari terug naar zijn roots door Rwandese power drums toe te voegen aan zijn songs.


    Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld Zap Mama en die van de Gipsy Kings. En heel goede internationale bekenden uit de reggae en salsa wereld. Zie de links bij de TVL-bus op de downloadspagina bv.

    Voor op het festival zelf zoeken we fotografen voor :
    - Hoofdpodium
    - Bijpodium
    - Randanimatie (kinderanimatie, afrikaanse bar, hangmattendorp, wellness, wereldmarkt)
    - Algemeen
    - Backstage

    Als tegenprestatie bieden we naast eeuwige roem en fotograafgroupies ook
    - VIP bandje
    - Eten en drinken voor elke dag dat je als fotograaf komt, inkom voor alle 3 de dagen
    - Kleine onkostenvergoeding voor de km.
    - Opslagmogelijkheden voor uitrusting en voor de foto's via externe HD's.

    Van de kandidaten die geinteresseerd zijn, graag
    - Niveau van uitrusting
    - Jullie favoriete shooting spot
    - Naam, adres, leeftijd, tel
    - Link naar foto's

    Festivalitische groeten,
    Afro-Latino Festival
    Bergstraat 19
    3960 Opitter
    Belgie
    Afro-Latino Festival in Thor Park (Genk) is een tropisch muziekfestival met artiesten uit Afrika, Latijns Amerika, de Caribische eilanden en Zuid Europa.
    Canon 40D + 17-55 2.8 + 70-200 4.0 IS L
    mountainbiken in nepal
Working...
X