Oorspronkelijk geplaatst door Hombre
Bekijk bericht
of personen met een allergie waar sporen van een product al voldoende is om in shock te geraken.
Yacht vernis is niet iets wat thuishoort in een keuken en al zeker niet om eten op te bereiden. In de meeste synthetische vernissen zitten ook hormoonverstoorders.
Maar is de kans om ermee in contact te komen niet groter tijdens het verwerken van de vernis dan wanneer die volledig gehard is?
Als voeding er niet eens op gelegen mag hebben, dan denk ik dat er meer risico's bestaan door contact met de grond waar de meeste groenten uit komen, de landbouwmachines waarmee ze vervoerd worden, de verpakkingen waar ze in gezeten hebben, de behandelingen die ze gehad hebben of alle handen waarin ze gepasseerd zijn.
Dat deeg gaat daarna ook nog eens de oven in, wordt redelijk verhit, hoeveel blijft er dan nog van over denk je?
Zouden veel afwasmiddelen dan ook niet slecht zijn?
Begrijp me niet verkeerd, ik zeg niet dat men niet alert moet zijn en dat bepaalde producten niet schadelijk kunnen zijn, maar overdreven bang zijn is ook voor niets nodig.
Comment