Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

G-mail en vpn

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #31
    De reden dat Google (en andere applicaties) jouw verbinding zien als verdacht is omdat meerdere mensen met het door jouw gekozen IP adres online surfen. Dus zal het IP adres dat Opera je toewijst geblacklist kunnen zijn.
    Betaalde VPN´s hebben veel meer servers en IP adressen maar ook met betaalde versies ben je niet altijd zeker.

    Ik heb zelf Mullvad. Volledig anoniem. Je betaalt €5 per maand. Kan met bitcoins. Je krijgt een unieke code van 16 cijfers en dat is alles wat je nodig hebt. Omdat Mullvad niet, zoals andere VPN´s dat wel doen, veel reclame maakt of advertenties plaatst is het blijkbaar een minder gebruikte VPN wat er voor zorgt dat je minder problemen tegen zult komen.
    <KNIP>

    Als je vragen hebt, laat het gerust weten. De VPN kan op 5 verschillende apparaten worden geïnstalleerd.

    Moderator Warning: Forumlid heeft tijdelijke ban gekregen, niet meteen voor deze post, hoewel ik de link verwijderd heb, maar voor andere feiten.

    Last edited by LesC; 16 september 2023, 08:30.

    Comment


    • #32
      Het lukt mij niet meer om te reageren op de eerste versie van deze discussie. Ik probeer het met een nieuw bericht. Het probleem is ondertussen opgelost. Google vraagt niet naar "mijn telefoonnummer" maar wel naar "een telefoonnummer" waarnaar ze een sms met verificatiecode kunnen zenden. Die verificatiecode heb ik nodig om te bewijzen dat ik ben wie ik beweer dat ik ben. Op https://online-sms.org/nl vond ik een tijdelijk telefoonnummer waarnaar Google de verificatiecode verzond. Even later stond de inhoud, en dus de verificatiecode, van die sms op de website van https://online-sms.org/nl. Met die gegevens kon ik inloggen op mijn gmailadres, zonder mijn eigen telefoonnummer kenbaar te maken.

      Moderator Note: Geen idee waarom je niet kon reageren op je eigen topic, maar ik heb nu de nieuwe topic samengevoegd met de oude.

      Last edited by LesC; 16 september 2023, 08:27.
      https://www.flickr.com/photos/decultuurconsument/

      Comment


      • #33
        Dus, kort samengevat, iedereen kan een Gmail adres "hacken" met een voor Google onbekend nummer indien je er niet aangemeld bent via een back-up mailadres en/of je werkelijke telefoonnummer. Dat is inderdaad veel beter dan je privacy probleem -niet dus-.
        Hombre

        Infected in 1970 by Kodak Instamatic. Today: Canon 7D

        Comment

        Working...
        X