Re: Savooikool
Die ganzensmout hebben wij altijd in huis. Wij gebruiken die o.a. om gekookte aardappeltjes in te bruinen..... hmmmm zééééér lekker .
En de geur, tsja, hier komen tijdens de winter ook toch een vier à vijftal keer varkensdarmen of vette darmen op tafel.
Die penetrante geur kan je in feite niet beschrijven. Wij braden die buiten op de tuintafel met een éénpits elektrisch kookplaatje.
Ze worden wel binnenshuis gegeten , maar dan is de geur zo weer weg.
Als je ze binnenshuis zou braden, dan kan je nog dagen erna "genieten" van de geur (volgens sommigen stank )
Oorspronkelijk geplaatst door Red Falcon
Bekijk bericht
En de geur, tsja, hier komen tijdens de winter ook toch een vier à vijftal keer varkensdarmen of vette darmen op tafel.
Die penetrante geur kan je in feite niet beschrijven. Wij braden die buiten op de tuintafel met een éénpits elektrisch kookplaatje.
Ze worden wel binnenshuis gegeten , maar dan is de geur zo weer weg.
Als je ze binnenshuis zou braden, dan kan je nog dagen erna "genieten" van de geur (volgens sommigen stank )
Comment