Ja, het is bijna weer van dat, oudejaar.
We werken met een beurtrolsysteem en dit jaar ben ik de "gelukkige" om een 15-tal personen te ontvangen.
Ik ben er al uit wat het zal zijn voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert maar er zijn zoveel mogelijkheden als hapje bij het aperitief dat ik even wil luisteren wat jullie zelf al gemaakt en goed bevonden hebben.
Het mag warm en koud zijn maar wel iets wat simpel klaar te maken is. Hier geen echt veto tegen bepaalde waren, oesters mogen, foie gras ook, ... Wat komt er niet in? Pangasius, Tilapia en scampi's van onbekende origine. Onze eigenste grijze garnalen uiteraard wel
.
O ja, voorgerecht zal een bordje zijn met een trio van wildpate op een toastje van notenbrood en dekseltje van rozijnenbrood, mousse van eend en wat salade.
Hoofdgerecht wordt oftewel wildzijnfilet dan wel hertenkalfrug.
Dessert een bordje met zelfgemaakte chocolademousse (recept van Peter Goossens), een stukje ijstaart en nog zoekende naar een derde soort.
Bolly bubbels om 12 uur en dan koffie met versnaperingen met mogelijkheid tot een sterker glaasje
O ja, mochten er reacties komen dan graag opbouwende, niet dat je zo'n gelegenheid verafschuwt, vegetariër bent, ...
Alvast bedankt!
We werken met een beurtrolsysteem en dit jaar ben ik de "gelukkige" om een 15-tal personen te ontvangen.
Ik ben er al uit wat het zal zijn voor voorgerecht, hoofdgerecht en dessert maar er zijn zoveel mogelijkheden als hapje bij het aperitief dat ik even wil luisteren wat jullie zelf al gemaakt en goed bevonden hebben.
Het mag warm en koud zijn maar wel iets wat simpel klaar te maken is. Hier geen echt veto tegen bepaalde waren, oesters mogen, foie gras ook, ... Wat komt er niet in? Pangasius, Tilapia en scampi's van onbekende origine. Onze eigenste grijze garnalen uiteraard wel

O ja, voorgerecht zal een bordje zijn met een trio van wildpate op een toastje van notenbrood en dekseltje van rozijnenbrood, mousse van eend en wat salade.
Hoofdgerecht wordt oftewel wildzijnfilet dan wel hertenkalfrug.
Dessert een bordje met zelfgemaakte chocolademousse (recept van Peter Goossens), een stukje ijstaart en nog zoekende naar een derde soort.
Bolly bubbels om 12 uur en dan koffie met versnaperingen met mogelijkheid tot een sterker glaasje

O ja, mochten er reacties komen dan graag opbouwende, niet dat je zo'n gelegenheid verafschuwt, vegetariër bent, ...
Alvast bedankt!
Comment