Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Nieuwe 'Dress to Impress' workshop op 14 december 2024. Informatie en (snel) inschrijven hier.
De Kenwood chef classic... Mijn ouders gebruiken al jaren een major versie. In het begin werd die gebruikt om kilo's brood te kneden, vandaag voor lichtere taken. Toen het ding sneuvelde (na een jaar of 30), terug een nieuwe gekocht...
Oorspronkelijk geplaatst door Alfa CentauriBekijk bericht
Een vr.... Foei, Alfa !
Ga je je eigen broodje bakken, Theo ?
Hmmmmm.......
Ja maar dat doe ik al.
Maar het resultaat is niet "je dat"
Ik heb een broodmachine van Domo.
Bij wat zwaarder deeg kan de machine het niet goed aan en dat heb ik gisteren weer ondervonden.
Dus ik zit met twee probleempjes.
- het recept en de nodige ingrediënten
- het kneden.
Bijkomend voordeel met een keukenrobot: die kan meer doen
of ingezet wordt voor andere zaken.
En nu ik die combi heb, heb ik meteen ook meer mogelijkheden.
================================================== ========================
Marc, bij de bakker hier beneden kost een "vlaai" 7 à 8 euro...
Dan maak ik die liever zelf he en je weet wat je eet.
Een goede vriend was bakker. Hij heette Eduard.
Ik heb die jaren gekend en ik ben soms met hem mee geweest als hij les gaf.
Van hem heb ik een "pak" recepten gekregen.
Voor een liefhebber als ik is dat goud waard
De Kenwood chef classic... Mijn ouders gebruiken al jaren een major versie. In het begin werd die gebruikt om kilo's brood te kneden, vandaag voor lichtere taken. Toen het ding sneuvelde (na een jaar of 30), terug een nieuwe gekocht...
Ben die Kitchenaid aan 't bekijken.
Een stuk duurder maar ja.
Kan tot 1kg witte bloem verwerken en 800 grof bloem.
En het is "maar " een motor van 300 watt.
Comment