Ik ben geen superkooktalent maar kan wel mijn plan wat trekken.
Nu heb ik een vraag over ovenschotels, bestaat er een manier om een soort bechamelsaus te maken die er na heropwarmen niet als een flubberige massa uitziet?
Hoe doe ik het: klomp boter smelten ... Bloem erbij tot alles in mijn klopper plakt ... Melk erbij ... Kloppen tot het terug in mijn klopper plakt ... Nog melk erbij ... ... Bouillonblokje, Kruiden et c'est ça.
De moment zelf is het ideaal, maar er achter ziet het er heel wat minder goed uit.
Vraag 2: Stoppen jullie ovenschotels in de diepvries?
Vraag 3: Veel ken ik er niet: witloof in hesperolletjes en de befaande bloemkool met gehakt, puree en saus, zijn er nog zo tips?
Nu heb ik een vraag over ovenschotels, bestaat er een manier om een soort bechamelsaus te maken die er na heropwarmen niet als een flubberige massa uitziet?
Hoe doe ik het: klomp boter smelten ... Bloem erbij tot alles in mijn klopper plakt ... Melk erbij ... Kloppen tot het terug in mijn klopper plakt ... Nog melk erbij ... ... Bouillonblokje, Kruiden et c'est ça.
De moment zelf is het ideaal, maar er achter ziet het er heel wat minder goed uit.
Vraag 2: Stoppen jullie ovenschotels in de diepvries?
Vraag 3: Veel ken ik er niet: witloof in hesperolletjes en de befaande bloemkool met gehakt, puree en saus, zijn er nog zo tips?
Comment