Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Webpage - snap er niks van

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Webpage - snap er niks van

    Oorspronkelijk geplaatst door Simplephotography Bekijk bericht
    Ho ho, rustig hé. Ik ken alles van mobiele netwerken en jij niet (waarschijnlijk). Ben jij daarom een kansloze prutser? Nee toch? En toch gebruik jij dagelijks je GSM, zonder te weten wat daar allemaal achter zit. Wellicht gebruik jij de GUI van de modem zelfs om call forwards of call barrings te (de)activeren. Dat zijn manipulaties op het netwerk die je ook manueel - in notepad als het ware - kan doen. Vaak is het geen propere manier, maar... het lukt wel en het werkt. Voor jou gaat het daar toch om? De situatie hier beschreven is daar analoog aan hoor.
    Leven en laten leven, zou ik zo zeggen. Mijn webpage werkt, al is de code misschien vier keer zo lang als nodig. Niemand kan alles kennen hé.

    Maar standaarden moeten er zijn, dat klopt. Ik ben echter niet bereid om een heel softwarepakket op mijn PC te installeren voor één paginaatje HTML. Ik neem de bluts met de buil, zeg maar.
    Sorry hoor maar je logica houdt totaal geen steek IK pretendeer niet dat ik van mobiele netwerken niets moet kennen, behalve een bouwdoos kopen/gebruiken, om daar toch wat mee te gaan doen, als ik dat toch doe dan ben ik WEL een "kansloze prutser" omdat mij de achtergronden onbekend zijn .. idem ditto voor alle andere disciplines die je opnoemt, ik ben niet van plan om in mijn kelder computerchips te gaan bakken en daar een gsm mee ineen te steken , maar tegenwoordig schijnt beroepskennis eerder een last dan een voorwaarde, iedereen timmert maar wat aan de weg en dan spreek ik nog niet eens echt over een "beroep" zelfs nog maar een hobby ... lees de technische items in dit forum er maar op na .. .. enfin 't zal wel slijten

    (.. en BTW met een graad in scheikunde, electronica en ICT moeten die mobiele netwerken nog wel meevallen denk ik LOL ! )

    Comment


    • #17
      Re: Webpage - snap er niks van

      Oorspronkelijk geplaatst door regulus Bekijk bericht
      ja ja, dat zal wel .. I've been there and done it ... sorry hoor maar je weet duidelijk niet waar je het over hebt .. Oh misschien ziet je web pagina er "goed" uit in IE ... bekijk ze dan eens in Firefox of Opera of safari want er zijn mensen die dat ook gebruiken .. en verbaas je dan dat je web pages kompleet de ballen waard zijn .. het RESULTAAT ?? ROTFLMAO sorry zenne ... dat is namelijk waar de W3 standaard voor bedoeld is, voor dat resultaat ! ... en web pages maken zonder html te kennen ? .. doe maar .. voor mij schaar je je daarmee binnen het heir der "kansloze pruters" hele geslachten die het nooit zullen leren

      zoals ik hier over het laatst oppikte ...
      om Nietzsche te citeren : 'Wovon man nicht sprechen kann, darüber soll man schweigen"
      What the fuck... alsof ik ooit beweerd heb dat ik een programmeur of it-specialist ben. Noem me gerust een "kansloze pruter", wat heeft dat ermee te maken? En ik zeg toch ook dat ik er duidelijk niks ken van websites maken??? Als ik dus foto's van mezelf online wil krijgen doe ik dat dus het liefst met een programmake wat al op mijne computer staat en waar ik hooguit op een knopke "bouw website in mijn plaats" hoef te duwen, of myspace of whatever. Wat maakt de waarde van mijn website dan verder uit? Een gewone mens heeft geen flauw idee of die met 50 of 250 regels code is gemaakt. Die is al lang content als hij/zij ergens mijn foto kan zien.

      In notepad websites bouwen, de hele uitleg van wat W3 standaard is, en het ooit leren laat ik liever aan IT-specialisten over. En als ik ooit een echte website nodig heb betaal ik liever 500 euro aan iemand die het in mijn plaats doet, dan dat ik een jaar lang avondschool moet gaan volgen en datzelfde geld aan boeken/software moet gaan besteden.

      En daarnaast zou ik het liever andersom stellen: je zal best wel een goede programmeur zijn, maar blijkbaar kan je je niet meer goed inleven in hoe mensen zonder al die computerkennis naar een pc/mac/whatever kijken.

      Comment

      Working...
      X