Iedereen heeft wel z'en beste beentje voorgezet dus ook iets geprobeerd
Misschien niet echt diervriendelijk maar toch waag ik het erop...
Champagne mocht niet ontbreken dus wat heb ik erbij geserveerd...
-toostje met kwartelei en zalmforeleitjes
-natuur oesters eventueel met wat limoen
-oesters met champagne, een vleugje room onder de grill
-foie gras met geroosterd rozijenbrood
-gerookte zalm met een dressing van zure room limoensap, peper en zout
nog een paar heerlijkheden
als voorgerecht:
St-jacobsoester lichtjes gebakken, geblust met witte wijn en met een dressing van lichte room en waterkers....echt een aanrader

Niet moeilijk en iedereen heeft ervan genoten...liefst met aangepast wijntje
Om het binnen het budget te houden
Gemarineerd varkensgebraad met hoe kan het ook anders gecaramelisseerd witloof
, peertje met veenbesjes, bospaddestoelekes...lekker...echt lekker!!!
Dessertje:
een creme brulée gebrand met mijn brandertje uit mijn kerstpakje
Nog een toefje van bakkerij "De Vos" uit Aalst en mij avond kan niet meer stuk
Mvg,
Henri
Misschien niet echt diervriendelijk maar toch waag ik het erop...
Champagne mocht niet ontbreken dus wat heb ik erbij geserveerd...
-toostje met kwartelei en zalmforeleitjes
-natuur oesters eventueel met wat limoen
-oesters met champagne, een vleugje room onder de grill
-foie gras met geroosterd rozijenbrood
-gerookte zalm met een dressing van zure room limoensap, peper en zout
nog een paar heerlijkheden
als voorgerecht:
St-jacobsoester lichtjes gebakken, geblust met witte wijn en met een dressing van lichte room en waterkers....echt een aanrader


Niet moeilijk en iedereen heeft ervan genoten...liefst met aangepast wijntje

Om het binnen het budget te houden

Gemarineerd varkensgebraad met hoe kan het ook anders gecaramelisseerd witloof

Dessertje:
een creme brulée gebrand met mijn brandertje uit mijn kerstpakje

Nog een toefje van bakkerij "De Vos" uit Aalst en mij avond kan niet meer stuk

Mvg,
Henri
Comment