Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Wil jij ook de werking van Belgiumdigital ondersteunen? Verleng of start dan je vzw-lidmaatschap en geniet van voordelen bij activiteiten en kortingen bij onze partners.
ik durf het ook wel een gouden vliegjes te noemen
omdat ze zo een mooie gouden kleur hebben in het ochtendlicht
staat er mooi en scherp op
Groetjes Liliane geluk is geen kant en klaar product het onstaat door wat je doet
Panasonic lumix DMC-FZ8 +FZ38-FZ150Tussenring met DMW-LC55 http://lilybie.jalbum.net/
Fotogeniek zijn ze wel.
De mooie pose, standpunt en compo zijn de sterkste kanten van deze foto. Scherpte, kleur en dof zijn de andere sterke kanten.
Negatieve kant is wellicht de geur? Ik hoop dus dat een busje deo ook tot je standaard uitrustig is gaan behoren tijdens deze reeks
Fotogeniek zijn ze wel.
De mooie pose, standpunt en compo zijn de sterkste kanten van deze foto. Scherpte, kleur en dof zijn de andere sterke kanten.
Negatieve kant is wellicht de geur? Ik hoop dus dat een busje deo ook tot je standaard uitrustig is gaan behoren tijdens deze reeks
kan't niet beter zeggen dan Kohraya. Prachtig
Nikon D300² met MB-D10, verzameling intelligent Nikkor glaswerk 6 tem 600+ en TC-14E/17E II, SB900²/SB800², R1C1, FlexRing 6400, B&W/Lee/Singh-ray Filters, extra pootjes van Manfrotto/Gitzo/Joby,... "Casu Consulto - Modo Fac"
Negatieve kant is wellicht de geur? Ik hoop dus dat een busje deo ook tot je standaard uitrustig is gaan behoren tijdens deze reeks
Ik begrijp niet dat iedereen vindt dat koeienmest stinkt. Ik vind dat gewoon lekker rieken. Het is de geur van mijn jeugd. Voor mij is de hemel een gigantische hoop koeienmest overgoten met een sausje van miljarden ******vliegen.
Het is de geur van de opgroeiende biefsteak, lekker bruin gebrand in de pan en binnenin nog lekker sappig bloederig, en daarna overgoten met een peperroomsausje aangemaakt in eigen jus.
Het is de geur van de toekomstige roastbeaf, met een strak korstje gebakken in de pan en daarna lekker verder gegaard in de oven.
Het is de geur van stoofvlees, klaargemaakt met een gebruind uitje, gestoofd in bruin bier en een klein scheutje rode wijn. Daarbij zelfgesneden frietjes en een goeie klodder mayonaise.
Gedenk dus, oh forumbezoeker dat de geur van de kak de geur is van het culinaire genot.
Comment