Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

firmware d700

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • firmware d700

    Via de mail werd ik door Nikon erop attent gemaakt dat firmware-versie 1.02 als download beschikbaar is.

    Bij de online handleiding lees ik:

    "Twee firmwareversies (A en B) worden op uw camera getoond. Beide versies moeten recenter zijn dan 1.01."

    Op mijn D700 staat echter bij A en B: 1.00 en dat is dus niet recenter dan 1.01

    Graag zou ik willen weten of ik meteen van 1.00 naar 1.02 kan updaten, of .... is dat vragen om problemen?

    Als ik echt eerst van 1.00 naar 1.01 en vervolgens naar 1.02 moet, dan is een ander probleem dat ik versie 1.01 (behalve in de vorm van dode links) nergens op het net kan vinden.

    Wie weet raad?

  • #2
    Re: firmware d700

    Gewoon direct zowel de filmware A als B updaten naar 1.02 is geen probleem, volg goed de instruktie's
    Groet Marianne.

    Comment


    • #3
      Re: firmware d700

      O.K., gelukt.
      Dank!

      Comment


      • #4
        Re: firmware d700

        wat is er dan veranderd met die firmware uptade?
        grts
        D700

        Comment


        • #5
          Re: firmware d700

          Oorspronkelijk geplaatst door sageart Bekijk bericht
          wat is er dan veranderd met die firmware uptade?
          grts

          U vraagt en wij draaien


          De volgende verbeteringen zijn aangebracht in A- en B-firmware versie 1.02


          - De automatische witbalans is verbeterd.
          - Ondersteuning voor geheugenkaarten van 64 GB is toegevoegd.
          - Als ISO-gevoeligheid instellen>Inst autom ISO-gevoeligheid in het opnamemenu is ingesteld op Aan, kan de optie Maximale gevoeligheid nu worden ingesteld in stappen van 1/3 LW, 1/2 LW of 1 LW, afhankelijk van persoonlijke instelling b1ISO-stapgrootte.
          - De tijd die de camera wacht voordat de scherpstelling wordt aangepast in reactie op plotselinge wijzigingen in de afstand tot het onderwerp kan nu worden ingesteld op 5 (Lang), 4, 3 (Normaal), 2 of 1 (Kort) via persoonlijke instelling a4 FocusTracking met Lock-On. Met de toename van het aantal opties voor persoonlijke instelling a4 Focus Tracking met Lock-On wordt dit item na de firmware-upgrade ingesteld op 3 (Normaal). U kunt deze instelling naar wens aanpassen.
          - Als de knop AF-ON van de camera wordt ingedrukt, wordt de monitor uitgeschakeld en kan het scherpstelpunt worden geselecteerd met de multi-selector.
          - Als de knop AF-ON op de MB-D10 wordt ingedrukt (terwijl AF-ON is geselecteerd voor persoonlijke instelling a10 Functie AF-ON-knop MB-D10), wordt de monitor nu uitgeschakeld en kan een scherpstelpunt worden geselecteerd met de multi-selector.
          - Het item Cameraklok instellen via GPS is toegevoegd aan de optie GPS in het setup-menu. Als Ja is geselecteerd, worden de datum- en tijdgegevens die zijn opgehaald via een verbinding met een GPS-apparaat, gebruikt om de interne klok van de camera in te stellen. Nadat u voor het eerst Ja hebt geselecteerd, moet u de camera uit- en weer aanzetten om de GPS-gegevens opnieuw op te halen.
          - Als Inschakelen is geselecteerd voor GPS>Meter uit in het setup-menu, wordt de tijd voordat de meters worden uitgeschakeld nu met maximaal één minuut verlengd, zodat de camera GPS-gegevens direct kan ophalen nadat de camera is ingeschakeld en direct nadat de meters worden ingeschakeld (alleen met GPS-eenheid GP-1).
          - Als Aan is geselecteerd voor Ruisonderdr. lange sluitertijd, deden zich problemen voor als u fotografeerde met een sluitertijd van meer dan 1 sec. maar minder dan of gelijk aan 8 sec. Dit probleem is nu verholpen.
          - Het probleem dat ertoe leidde dat het scherpstelpunt niet werd getoond als beelden werden weergegeven die zijn opgenomen met continu-opname, is verholpen.
          - Als de virtuele horizon werd weergegeven tijdens een livebeeldopname in de statiefstand en het livebeeld vervolgens werd geannuleerd, kon het weergegeven scherpstelpunt in de zoeker niet worden verplaatst. Dit probleem is nu verholpen.
          - Als bepaalde geheugenkaarten in de camera werden geplaatst, werd 'CHA' weergegeven in het bovenste LCD-venster en konden geen beelden worden vastgelegd. Dit probleem is nu verholpen.
          - Als de belichtingsstand [M] werd gebruikt bij een livebeeldopname via Camera Control Pro 2, werkte de elektronische analoge belichtingsaanduiding niet. Dit probleem is nu verholpen.

          Meer informatie over de wijzigingen in de nieuwe firmware vindt u hier in de aanvullende PDF-handleiding.

          Waarschuwingen voor gebruikers van Camera Control Pro 2
          A-firmwareversie 1.02 / B-firmwareversie 1.02 van de D700 worden niet ondersteund door Camera Control Pro 2, versie 2.7.0 of lager. Ondersteuning van A-firmwareversie 1.02 / B-firmwareversie 1.02 is beschikbaar in Camera Control Pro 2, versie 2.7.1 en hoger. Download de updatesoftware voor Camera Control Pro 2, versie 2.7.1 om een update van de toepassing uit te voeren.


          --------------------------------------------------------------------------------

          De huidige firmwareversie van de camera controleren
          Als de meest recente firmwareversies al op de D700 zijn geïnstalleerd, hoeft u deze firmware-update niet te downloaden of te installeren. U kunt de huidige firmwareversies controleren via de optie Firmware-versie in het setup-menu van de camera.

          1. Zet de D700 aan.
          2. Druk op de MENU-knop en selecteer Firmware-versie in het setup-menu. De firmwareversie van de camera wordt weergegeven.
          3. Zet de D700 uit.


          --------------------------------------------------------------------------------

          Snelhandleiding voor het downloaden en installeren van deze firmware-update
          Zet de camera aan. Gebruik de lichtnetadapter of een volledig opgeladen batterij. Als u de gedownloade firmware naar een CompactFlash-geheugenkaart kopieert, mag u de Lexar Media JumpShot USB-kabel niet gebruiken, aangezien de firmware-update van de D700 in dat geval niet correct wordt uitgevoerd.

          1. Maak een nieuwe map op de vaste schijf van de computer en geef deze de gewenste naam.
          2. Download F-D700-V102W.exe naar de map die u hebt gemaakt in stap 1.
          3. Voer F-D700-V102W.exe uit vanuit Windows Verkenner om een map genaamd D700Update te maken. Deze map bevat het volgende bestand: D7000102.bin. Dit is de nieuwe firmware.
          4. Gebruik een kaartlezer of een vergelijkbaar apparaat om de gedownloade firmware, D7000102.bin, naar een geformatteerde geheugenkaart te kopiëren.
          5. Plaats alleen de geheugenkaart met de gedownloade firmware in de camera en zet de camera aan. Selecteer Firmware-versie in het setup-menu en volg de weergegeven aanwijzingen om de update van de camerafirmware uit te voeren.
          6. Nadat de update is voltooid, zet u de camera uit en verwijdert u de geheugenkaart.
          7. Selecteer de optie Firmware-versie in het setup-menu om te controleren of de update van de camerafirmware is uitgevoerd



          Dit is een copy van de Nikon site
          D300, D700, 17-35/2,8 AFS, - 28-70/2,8 AFS, - 70-200/2,8 AFS, - 50/1,4 AFS, - 2 X SB 800, - TC17EII- 1.7 - AF Micro 200mm F4.0 - AF 20mm F2.8
          www.langenacker.nl

          Comment

          Working...
          X