Af en toe komt de geruchtenmolen weer op gang. Er is wat fout met wat we eten. Dioxinecrisis in de kippenindrustrie, paardenvlees in de lasagne en de balletjes van Ikea, groentescheuten die niet koosjer blijken te zijn, of waren het toch de komkommers? Voorbeelden zat die het nieuws halen. Misschien zijn er ook zaken die het nieuws halen. Misschien zijn er ook zaken die toegedekt blijven, die niet in het nieuws komen.
Maar niet alleen ‘fabricagefouten’ maken dat we niet altijd weten wat we eten. Er wordt ook flink wat genetisch gemanipuleerd en gemodificeerd. Hoe kan de gewone burger dan nog weten wat hij op zijn bord krijgt?
Dit was het uitgangspunt bij het maken van deze reeks rond voedsel.
Locatie
Cultuurcentrum Kapellen
Dorpsstraat 45
2950 Kapellen
Openingsuren
ma 09.00–16.00 uur en 18.00–19.45 uur
di – do 09.00–16.00 uur
vr 09.00–12.00 uur
Meer info
Photonmagazine
Maar niet alleen ‘fabricagefouten’ maken dat we niet altijd weten wat we eten. Er wordt ook flink wat genetisch gemanipuleerd en gemodificeerd. Hoe kan de gewone burger dan nog weten wat hij op zijn bord krijgt?
Dit was het uitgangspunt bij het maken van deze reeks rond voedsel.
Locatie
Cultuurcentrum Kapellen
Dorpsstraat 45
2950 Kapellen
Openingsuren
ma 09.00–16.00 uur en 18.00–19.45 uur
di – do 09.00–16.00 uur
vr 09.00–12.00 uur
Meer info
Photonmagazine