Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

27 Maart Leuven Gorden city demo

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • 27 Maart Leuven Gorden city demo

    Gordon Leuven City Demo, Zaterdaag 27 Maart

    Na een eerste bekroonde succeservaring in 2009, schakelt SpeedWorld een versnelling hoger: zaterdag 27 maart zullen in de straten van Leuven raceauto’s worden verwelkomd voor de grote opening van de drie belangrijkste Belgische kampioenschappen op het circuit: de Gordon Leuven City Demo.


    Het programma zal beginnen op de Grote Markt met een statische tentoonstelling tussen 11.00 u en 13.30 u; het publiek zal er de toekomstige sterren van Belcar (Porsche, Audi, Ferrari enz.), de Belgian Touring Car Series (KIA, Volvo, SEAT, Renault, BMW, Jaguar enz.) en de VW Fun Cup van dichtbij kunnen bewonderen.
    Een auto is gemaakt om te rijden! Om 13.30 u gaat een demonstratie van start op de Bondgenotenlaan, het kloppend hart van commercieel Leuven. Aan een (zeer) redelijke aangepaste snelheid, zoals het hoort in deze omstandigheden, zullen de piloten een klein traject van ongeveer 2 km volgen dat hen naar het Martelarenplein voert, waar ze rechtsomkeer zullen maken om weer op hun vertrekpunt aan te komen. Die “demo” duurt tot 15.00 u, het moment waarop ... met de geruite vlag wordt gezwaaid.


    Alle bolides zullen terug te vinden zijn op het Ladeuzeplein waar ze een technische controle ondergaan en tentoongesteld blijven tot 18.00 u. Piloten en mecano’s zullen aanwezig zijn en blijven in de buurt om de talrijke vragen waaraan het de toeschouwers niet zal ontbreken, te beantwoorden.

    Gedurende die drie uur zal er een gevarieerd animatieprogramma zijn: signeersessies, pitstopdemonstraties (vervangen van banden), viphospitality enz.

    Er wordt een zestigtal auto’s verwacht voor deze Gordon Leuven City Demo 2010. Dit evenement, uniek in België, is meteen ook de aftrap van een seizoen waarvan de eerste afspraak twee weken later plaatsvindt op het circuit van Zolder, voor de Gordon Finest Race.

    Bron:


    Mvg,
    Niki
Working...
X