We zijn toe aan een goede nieuwe wokpan.
Het eerste wat in ons opkwam is natuurlijk "Greenpan" want al onze pannen zijn Greenpan met uitzonderinvan onze wok.
Ik denk soms ook een een echte Chineese wok, maar vind die maar eens hein.
Enfin hier zijn genoeg goede hobbykoks aanwezig om mij een beetje op weg te helpen naar een kwalitatieve wok.
En ik zou eigen liegen dat al onze pannen van "Greeenpan" zijn.
We hebben namelijk nog een Zweedse pan die luistert naar de naam "SCAN" die is een pan geslegen met de hand uit plaatstaal en als je daar een biefstuk of een ander goed stuk vlees bakt, dan is de smaak totaal anders.
Maar ja....................... waar kunt ge die nog kopen want dit is een hele dure pan waar obsoluut geen sleet op komt. Het is wel een aanbak pan, dus een goed sausje maken in die pan is pinuts.
We zoeken dus een goede antikleef wok pan. Wie heeft er een en wil zijn bevindingen delen?
Greetz,
Luc
Het eerste wat in ons opkwam is natuurlijk "Greenpan" want al onze pannen zijn Greenpan met uitzonderinvan onze wok.
Ik denk soms ook een een echte Chineese wok, maar vind die maar eens hein.
Enfin hier zijn genoeg goede hobbykoks aanwezig om mij een beetje op weg te helpen naar een kwalitatieve wok.
En ik zou eigen liegen dat al onze pannen van "Greeenpan" zijn.
We hebben namelijk nog een Zweedse pan die luistert naar de naam "SCAN" die is een pan geslegen met de hand uit plaatstaal en als je daar een biefstuk of een ander goed stuk vlees bakt, dan is de smaak totaal anders.
Maar ja....................... waar kunt ge die nog kopen want dit is een hele dure pan waar obsoluut geen sleet op komt. Het is wel een aanbak pan, dus een goed sausje maken in die pan is pinuts.
We zoeken dus een goede antikleef wok pan. Wie heeft er een en wil zijn bevindingen delen?
Greetz,
Luc
Comment