Hey juppekes.
Hebben jullie dit ook dat vers fruit niet meer is wat het geweest is.
Je koopt fruit en dit is meestal nog niet rijp om te eten.
Om wat langer te bewaren leg je het in de fruitlade in de koelkast, maar daar rijpt het niet verder.
Dan haal je enkele stuks uit en leg je het in de fruitmand in de keuken om te rijpen.
Maar dan heb je het, op enkele dagen is het fruit dan aan de buitenkant bijna overrijp en de binnenkant nog veel te hard.
En laat je het nog enkel dagen liggen krijg je al rotte plekken en soms zelfs schimmelplekken.
We hebben al verschillende warenhuizen geprobeerd, maar overal hetzelfde scenario.
Vroeger kon je een pruim, nectarine, pêche,..... lekker sappig opeten en kwam al het vlees mooi van de noot of pit eraf zonder probleem.
Bananen krijgen vanbinnen al zwarte plekken terwijl de pel nog geel moet kleuren.
Wat doen jullie om dit te voorkomen, of ben ik de enige met dit probleem?
Hebben jullie dit ook dat vers fruit niet meer is wat het geweest is.
Je koopt fruit en dit is meestal nog niet rijp om te eten.
Om wat langer te bewaren leg je het in de fruitlade in de koelkast, maar daar rijpt het niet verder.
Dan haal je enkele stuks uit en leg je het in de fruitmand in de keuken om te rijpen.
Maar dan heb je het, op enkele dagen is het fruit dan aan de buitenkant bijna overrijp en de binnenkant nog veel te hard.
En laat je het nog enkel dagen liggen krijg je al rotte plekken en soms zelfs schimmelplekken.
We hebben al verschillende warenhuizen geprobeerd, maar overal hetzelfde scenario.
Vroeger kon je een pruim, nectarine, pêche,..... lekker sappig opeten en kwam al het vlees mooi van de noot of pit eraf zonder probleem.
Bananen krijgen vanbinnen al zwarte plekken terwijl de pel nog geel moet kleuren.
Wat doen jullie om dit te voorkomen, of ben ik de enige met dit probleem?
Comment