Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

    Je moet eens naar vrt kijken omstreeks 17.15 dan komt Jamie met zijn 15 min maaltijden
    Die is verzot op OLIE en yoghurt lol
    Meppen met een stuk bezemsteel op de kip om die wat platter te maken ''Rare jongens die Romeinen............... euh Britten'' lol

    Comment


    • #17
      Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

      Ik heb zijn laatste boek (de Klassiekers) en doe de recepten gewoon met minder zout en boter... Simpel toch!
      Touch the Earth...Gently
      www.passionsenfrance.com

      Comment


      • #18
        Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

        Oorspronkelijk geplaatst door Stefan_C Bekijk bericht
        ... Maar gezien wij beiden geen zoutliefhebbers zijn (we smaken graag nog wat we eten) is zijn 'kruiding' niet aan ons besteed...
        Mits de juiste dosering, is zout nog altijd een smaakversterker.
        Vriendelijke groet,

        Jos

        Comment


        • #19
          Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

          dan heeft hij heel wat op zijn geweten

          Comment


          • #20
            Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

            Oorspronkelijk geplaatst door Kaneda Bekijk bericht
            Nu niet overdrijven, hè
            bij wijze van spreken (idd met enige overdrijving) he...
            vergelijk het met iemand die alle dagen voor het werk op zakenlunch gaat, de kilo's komen er wel bij... restauranteten is in de meeste gevallen niet geschikt om elke dag te eten.

            Comment


            • #21
              Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

              Oorspronkelijk geplaatst door Jos Vanhengel Bekijk bericht
              Mits de juiste dosering, is zout nog altijd een smaakversterker.
              We gebruiken zout, maar strooien niet alsof het gaat vriezen... vaak zie ik die tv koks dat wel doen. of doen ze 't omdat je een normaal snuifje zout niet ziet vallen op de beelden? :g

              Comment


              • #22
                Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

                Oorspronkelijk geplaatst door Kaneda Bekijk bericht
                Nu niet overdrijven, hè



                Dan zijn duizenden Vlamingen ten dode opgeschreven, want zijn boeken verkopen als zoete broodjes...
                Net zoals die niet aflatende stroom aan dieetboeken, waarvoor men volgevreten en zich voortslepend met versleten heupen door overgewicht naar de boekhandel ijlt.
                Het geheim is dat geen enkel dieet op de lange duur helpt, wel zelfdiscipline.

                Comment


                • #23
                  Re: Vandaag 1 maart Nationale Stoofvlees-frietdag Vlaanderen

                  VDB zei het al : trop is te veel!

                  Comment

                  Working...
                  X