Van "geven" is al lang geen sprake meer hé.
Ik schrok met rot toen ik deze morgen brood ging halen. Een kilo volkoren-bio-brood (ja ze wegen dat hier) en een half kilootje brioche-brood : 14,50 euro
De myrtille-taartjes in de etalage zagen er heel aantrekkelijk uit maar 4,50 euro betalen voor een éénspersoonstaartje dat vond ik nu wel overdreven.
Heb even geslikt en mijn goesting opzij gezet.
Nu is het zo dat ik geen zin heb om 21 kilometer te rijden om fatsoenlijk brood, aan mindere prijs, te kopen.
Dikwijls is dat industrieel brood en die baguettes zijn na een halve dag niet meer te freten.
Dus gaan we vanaf nu bij een artisanale bakkerij, lekker dicht in de buurt. (Enfin, het is toch nog 7 km maar soit...)
Ik moet er wel bijvertellen dat ik (goede eter) genoeg binnen heb met 4 sneden van dat volkorenbrood (met toespijs). Het is heel erg voedzaam en vult goed.
Zelf bakken heb ik nog gedaan maar wegens arthrose in mijn vingers niet meer doenbaar omwille van het kneden.
Mijn broodbakmachine is kapotgegaan. Ze heeft teveel moeten draaien tot 2 jaar terug.
Zijn die kant-en-klare zakken van bvb Aveve een optie? Is dat lekker van smaak?
Dan zou ik mij terug een broodmachientje aanschaffen.
Hoe zijn de prijzen van het brood in België tegenwoordig en is die prijs hier extravagant?
Ik schrok met rot toen ik deze morgen brood ging halen. Een kilo volkoren-bio-brood (ja ze wegen dat hier) en een half kilootje brioche-brood : 14,50 euro
De myrtille-taartjes in de etalage zagen er heel aantrekkelijk uit maar 4,50 euro betalen voor een éénspersoonstaartje dat vond ik nu wel overdreven.
Heb even geslikt en mijn goesting opzij gezet.
Nu is het zo dat ik geen zin heb om 21 kilometer te rijden om fatsoenlijk brood, aan mindere prijs, te kopen.
Dikwijls is dat industrieel brood en die baguettes zijn na een halve dag niet meer te freten.
Dus gaan we vanaf nu bij een artisanale bakkerij, lekker dicht in de buurt. (Enfin, het is toch nog 7 km maar soit...)
Ik moet er wel bijvertellen dat ik (goede eter) genoeg binnen heb met 4 sneden van dat volkorenbrood (met toespijs). Het is heel erg voedzaam en vult goed.
Zelf bakken heb ik nog gedaan maar wegens arthrose in mijn vingers niet meer doenbaar omwille van het kneden.
Mijn broodbakmachine is kapotgegaan. Ze heeft teveel moeten draaien tot 2 jaar terug.
Zijn die kant-en-klare zakken van bvb Aveve een optie? Is dat lekker van smaak?
Dan zou ik mij terug een broodmachientje aanschaffen.
Hoe zijn de prijzen van het brood in België tegenwoordig en is die prijs hier extravagant?
Comment