Voor de kenners en de liefhebbers.
Mijn apple pie is klaar > smaakt prima.
Recept Mary Berry.
225g self-raising flour > 225 gram zelfrijzende bloem. (als die bloem zelfreizend is, kan je die beter in de vuilbak kieperen)
1 level tsp baking powder > 1 theelepel bicarbonaat > géén bakpoeder
225g caster sugar > 225 gram fijne witte suiker
2 large eggs (I took 3 small ones) > 2 grote eieren > heb 3 kleinere eieren gebruikt omdat ik geen grote meer kan krijgen.
½ tsp almond extract > halve theelepel amanelextract
150g butter, melted > 150 gram gesmolten boter
250g cooking apples, peeled and cored > neem maar 2 appelen.
ALLES GOED MIXEN; in de bakvorm > appelstukjes (schijfjes) in het deeg drukken.
160° C (fan) > 1:30 uur bakken.
Mrs. Lipton was een kei in de keuken
'Mrs. Lipton's Most Excellent Cherry Cake' is voor de volgende keer.
En morgen komt mijn Mrs. Hall
Mijn apple pie is klaar > smaakt prima.
Recept Mary Berry.
225g self-raising flour > 225 gram zelfrijzende bloem. (als die bloem zelfreizend is, kan je die beter in de vuilbak kieperen)
1 level tsp baking powder > 1 theelepel bicarbonaat > géén bakpoeder
225g caster sugar > 225 gram fijne witte suiker
2 large eggs (I took 3 small ones) > 2 grote eieren > heb 3 kleinere eieren gebruikt omdat ik geen grote meer kan krijgen.
½ tsp almond extract > halve theelepel amanelextract
150g butter, melted > 150 gram gesmolten boter
250g cooking apples, peeled and cored > neem maar 2 appelen.
ALLES GOED MIXEN; in de bakvorm > appelstukjes (schijfjes) in het deeg drukken.
160° C (fan) > 1:30 uur bakken.
Mrs. Lipton was een kei in de keuken
'Mrs. Lipton's Most Excellent Cherry Cake' is voor de volgende keer.
En morgen komt mijn Mrs. Hall
Comment