Hallo Chit Chatters, weer is een erg leuk topic totaal los van de fotografie, Koken !
En dat doen der toch nen hoop hier op het forum, vandaar mijn vraag:
Ik kocht enige weken geleden een nieuw gasfornuis, ter vervanging van een oud fornuis
uit mijne kindertijd, ne Nestor Martin, een wit fornuis en zeer degelijk, maar na 50 jaar, dacht ik
het is tijd om dat is te vervangen. Nu heb in een mooi nieuw fornuis, Smeg, compleet in roestvrijstaal
alleen, het koken ging sneller op het oude fornuis.....
Ik zit dus wat met gemengde gevoelens, ik heb weinig geduld dus al wat snel gaat is voor mij
" méér " OK wat is nu jullie mening, en ik geef hieronder wat ik al gedacht had.
- Fornuis is gewoon zuiniger met gas, dan het vorige ten koste van wat kooktijd .
- Al was het vorige fornuis ook op gas, is er soms iets met de potten in combinatie met een modern fornuis
Maar ik hoor graag jullie mening , waarvoor alvast mijn dank.
MVG, Jeff C.
En dat doen der toch nen hoop hier op het forum, vandaar mijn vraag:
Ik kocht enige weken geleden een nieuw gasfornuis, ter vervanging van een oud fornuis
uit mijne kindertijd, ne Nestor Martin, een wit fornuis en zeer degelijk, maar na 50 jaar, dacht ik
het is tijd om dat is te vervangen. Nu heb in een mooi nieuw fornuis, Smeg, compleet in roestvrijstaal
alleen, het koken ging sneller op het oude fornuis.....
Ik zit dus wat met gemengde gevoelens, ik heb weinig geduld dus al wat snel gaat is voor mij
" méér " OK wat is nu jullie mening, en ik geef hieronder wat ik al gedacht had.
- Fornuis is gewoon zuiniger met gas, dan het vorige ten koste van wat kooktijd .
- Al was het vorige fornuis ook op gas, is er soms iets met de potten in combinatie met een modern fornuis
Maar ik hoor graag jullie mening , waarvoor alvast mijn dank.
MVG, Jeff C.
Comment