Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Mogelijke thema's voor de maand mei 2020

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Mogelijke thema's voor de maand mei 2020

    Vannacht is de Challenge geruisloos afgesloten met 43 inzendingen. Dat hadden er meer kunnen zijn, want ik zie bij mij nog twee openstaande tickets staan. Dat zijn deelnemers die een "voorlopig geweigerd" als antwoord op hun inzending krijgen. Maar daarover meer in een andere topic.
    De foto's scoren kan nog tot het einde van de maand. Doen dus! D'er zijn nog altijd minder mensen die foto's scoren dan inzenders voor de Challenge, en des te meer stemmen, des te evenwichtiger de resultaten.

    We leven nog volop in Corona-tijden; ik heb vanmorgen het nieuws op de radio gehoord, en hoewel de 'lockdown'-maatregelen in de loop van de maand mei lichtjes versoepeld gaan worden, kunnen we echt nog niet spreken van een 'bevrijdingsfeest'. En opnieuw naar strengere maatregelen behoort nog steeds tot de mogelijkheden als het aantal besmettingen zou oplopen. Het zou dus onverantwoord zijn om jullie een opdracht te geven waarvoor je een 'niet-essentiële verplaatsing' zou moeten maken of onnodige risico's zou kunnen lopen. Blijf in je kot, of in je naaste omgeving! Het is in het belang van iedereen.

    De meesten van jullie zijn toch al wel eens buiten geweest voor een wandeling of een fietstocht, of hebben gewoon via het raam gezien hoe de toestand in de omgeving is? Of heb je buiten staan applaudisseren voor de hulpdiensten en diegenen die deze dagen 'in de vuurlinie' staan? Tja, die oorlogstaal is er intussen ook ingeslopen...

    Wat dacht je van de volgende keuzemogelijkheden?

    1. Een foto gemaakt door het venster, van je tuin of van je straat...
    2. Een foto gemaakt tijdens een korte wandeling of fietstocht. Wat voor interessants ben je tegengekomen?
    3. De lente op minder dan één tegel (30x30cm). Dus geen boom die in bloei staat, maar een bloempot, een bloembak, of een klein hoekje in de tuin of in het park.

    Je kunt je keuze bepalen tot de voorlaatste dag van de maand (29 april dus), dit tijdstip (rond 8:45).
    16
    Een foto gemaakt vanachter je raam
    0%
    4
    Een foto gemaakt tijdens een korte wandeling of fietstocht
    0%
    2
    De lente op minder dan 30x30cm
    0%
    10

    The poll is expired.

    BD1166BE. CANON camera's (7D, G9), objectieven van 10 t/m 400mm, en Speedlite 580EX II - Manfrotto tripod 190CXPro4 + Markins Q3 -  M1 iMac 24" - 16GB RAM - 2TB SSD (MacOS Sonoma 14.4) - iPhone XR (iOS 17.4) + iPad5 WiFi (iPadOS 16.7.6)
Working...
X