Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Even Uw aandacht

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Even Uw aandacht

    Oproep aan alle deelnemers van de Challenge.

    Zoals ik in een vorige topic melde lijkt een goed commentaar bij te dragen tot het welslagen van de deelname aan de Challenge.

    Doch is een commentaar maar zinvol als het gaat om opbouwende kritiek. Onder opbouwende kritiek kan men zowel negatieve als positieve argumenten plaatsen doch voor zover men on-topic blijft. Onzinnige toespelingen waar de maker van een foto niets mee kan aanvangen zijn dan ook niet gewenst en kunnen een Challenge ernstig storen.

    Comments

    De bedoeling van een commentaar is om de maker van de foto te helpen daar waar de beoordelaar denkt dat het gegeven commentaar op de foto zowel op technisch-, compositorisch- en gevoelsmatig vlak kan bijdragen tot verbetering van de foto. Een schouderklopje of een aanmoedigende suggestie mag uiteraard ook altijd gegeven worden.

    Anonymus reaction from the creator


    Deze mogelijkheid laat de maker van de foto toe om op een aan hem/haar gericht commentaar te weerleggen zonder de anonimiteit te moeten doorbreken. Maar is zeker niet bedoeld om via deze weg zichzelf te gaan becommentariëren.


    Daarom zal indien nodig bij het niet naleven van een respectvolle deelname en behandeling door de maker als door de beoordelaar de Challenge rules strikt worden toegepast en zal de validator, de moderator van dit forum en de BD-crew het recht hebben om personen bij ernstig misbruik uit te sluiten van verdere deelname aan toekomstige challenges.
    Spookys Fotoweb
    BD0158BE - Nikon D90 - Nikon D70 + Nikon Coolpix 4300
Working...
X