Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

pc magazine

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    de meeste computertijdschriften gaan ook over multimedia in het algemeen. dat er dan al eens een test in staat van digitale camera's vind ik zelfs zeer normaal. sommige tests zijn zelfs vrij uitgebreid, zo telt het artikel in "netwerk" van deze maand 14 volledige pagina's. dat is echt niet zo slecht hoor, dat kan zo gepubliceerd worden in eender welk fototijdschrift. die gasten weten echt wel waar ze mee bezig zijn hoor. of denk je dat er daar in die redactie geen specialisten zitten?

    aan de mannen van vb test-aankoop ga je toch ook niet vertellen dat ze moeten ophouden met hun tests, omdat ze eigenlijk niet weten waarover ze het hebben? 't is niet omdat je geen schoenmaker bent dat je geen schoenen mag dragen. vergeet niet dat er in de fotografie minder dan 1 procent professionelen zitten. al de rest zijn amateurs. velen van hen wanen zich halve kunstenaars maar vergeten dat hun werk middelmatiger is dan dertien in een dozijn.

    over de uitslag van een test of een verkiezing zal nooit iedereen tevreden zijn, het is maar een graadmeter, we zijn allemaal groot genoeg om te beslissen wat we ermee doen. 't is niet omdat een plaatje op nummer 1 staat dat je dat goed moet vinden, laat staan kopen.

    maak u toch niet zo druk jonges, dat is slecht voor uw hart

    Comment


    • #17
      overigens staat regelmatig vermeld dat de huisfotograaf, meestal zoniet altijd toch een professional, de test heeft uitgevoerd. Misschien geen professionele 'tester', dan toch wel iemand die weet waar ie mee bezig is, dus zo slecht is het niet altijd. Verder treedt ik pieter jelle bij.

      Mijn idee meestal; hoe meer camera's besproken wordt, hoe onvollediger de test. Vaak maakt men zich er vanaf met een pro-contra analyse van de camera (5-6 puntjes), een specificaties-blad en een conclusie..

      ToM.___ //Fuji s602.
      www.fuguforce.com ::::: www.imagomedia.be
      It goes to 11 you know? 1 louder.

      Comment


      • #18
        Ik ben het er mee eens dat iemand die ongeveer wel iets weet of digitale camera's geen reviews moet gaan schrijven. Voor vele amateurs zal dit dan de bijbel lijken en niet te vergeten dat het sommige merken schade aandoet door de desbetreffende camera in een puntensysteem te stoppen.
        "Een foto bekijken is als wijn proeven. Het is de proever die beslist of hij goed is."

        Comment

        Working...
        X