Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Telefoon challenge

Collapse
Deze discussie is gesloten.
X
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Kan de BD webserver ASP aan?

    Christian
    Christian D.

    Comment


    • #17
      Ik weet dat dit alles te realiseren is in PHP, ik zal eens op zoektocht gaan of ik bruikbare scripts kan vinden om ze misschien te combineren. Ik heb nu al een fotoboek in elkaar gestoken via PHP. Je gooit wat files (jpg) in een directory en automatisch wordt er een foto-album van gemaakt, en het zou ook perfect mogelijk zijn om dan per foto wat comment er bij te plaatsen (via een database systeem dus).
      Ik weet niet hoever jullie al staan met jullie zoektocht, maar ik zal alvast beginnen zoeken.

      Grtx

      http://www.deinzeonline.be/ - http://www.poeke.net/ - https://www.instagram.com/dverleysen/

      Comment


      • #18
        De forumserver is een Windows 2000 Server met MS SQL 2000 + ASP + ActiveState Perl. Aanpassingen aan database, registreren dll e.d. is geen probleem, dat kan ik doen op aanvraag. De tabellen van Snitz kunnen gebruikt worden en dit lijkt me veruit het meest handige. De extra webspace en traffiek voor de challenges vormt geen probleem, die mag er nog gerust bij . Ik kan indien gewenst ook zorgen voor "ServerObjects ASPImage" en "SA FileUp", die heb ik hier toch liggen. ASPMail staat nu reeds standaard op de forumserver. Voor de technische zaken mogen de ontwikkelaars mij rechtstreeks mailen (liefst maar een persoon die mailt, om het een beetje overzichtelijk te houden).

        De BD webserver is Linux + Perl + PHP. Gezien deze server 100% te betalen is, zou ik voorstellen van een ASP/MS SQL oplossing uit te werken, dan kan je ook Snitz gebruiken, upgrades van Snitz plan ik toch niet meer, gezien de verregaande personalisaties die ik aan het forum gedaan heb <img src=icon_smile_sad.gif border=0 align=middle>. Indien een PHP oplossing noodzakelijk is, dan zal het via Jacques moeten verlopen voor de aanpassingen e.d.
        De forumserver draait geen PHP emulator (en zal dat nooit doen ook .

        --
        Met vriendelijke groeten,
        Sven De Troch
        sven@nt-admin.com

        Edited by - sven on 27 January 2002 22:15:40
        --
        Quidquid latine dictum sit, altum videtur!

        Comment

        Working...
        X