Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Verschildende Camera straps

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Verschildende Camera straps

    *Sun Sniper Strap voor de camera met stalen kabel
    De Sniper strap van Sun is net als een halsriem bedoeld om je camera op een veilige manier mee te dragen als je lopend of op de fiets met je camera op stap gaat.
    In tegenstelling tot een halsriem die met het volledige gewicht van camera en lens om je nek hangt, is de Sniper strap een schouderband, die schuin over de borst wordt gedragen.
    De camera botst zo niet meer tegen de gesp van je riem of de knoop van je broek en beschadiging van camera of lcd-scherm is nagenoeg uitgesloten.
    Omdat het een schouderband is, worden nek en rug veel minder belast en heb je aan het eind van de dag na een lange wandel- of fietstocht geen pijn in de nek.
    De Sniper strap wordt niet bevestigd aan de halsriem-ogen van de camera, maar met een schroef aan de statiefbevestiging aan de onderzijde.
    Een rubberen ring zorgt daarbij voor de borging.
    De riem zit door een rechthoekig oog, dat met lagers vrij kan draaien in de bevestigingsknop.
    De Sniper strip kan eenvoudig op lengte gemaakt worden en heeft tevens een soort ‘veerzone’, waarmee schokken worden uitgedempt.
    Het (losse) schouderstuk is redelijk comfortabel afgewerkt en enigszins ademend. In diverse modellen is de riem voorzien van een onzichtbaar stalen koord, zodat de Sniper strap niet ten prooi kan vallen aan dieven met een scherp hobbymes.​Prijs = 20€

    *Kaliou Dubbele camera riem Deze dubbele camerastrap bied de ultiemeoplossing voor twee-camera shooters.​
    Productbeschrijving:
    Deze dubbele camerestrap bied de ultiemeoplossing voor twee-camera shooters.
    De band heeft een ergonomisch design.
    Bovendien wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld.
    De sluitmechanismes zijn gemaakt van metaal, dit zodat de camera('s) stevig zijn bevestigd aan de band.


    Er kunnen twee camera's tegelijkertijd worden gedragen.
    70 cm verstelbare professionele camerariem kan naar behoefte worden aangepast. Het grote, comfortabele wattenschijfje zal perfect worden geplaatst zonder weg te glijden. Bovendien, zelfs als u een omvangrijke camera en lens gebruikt om de hele dag foto's te maken, zal uw nek goed aanvoelen!
    De honingraatvorm is eenvoudig, ademend en niet benauwd, en het zal niet oncomfortabel aanvoelen om de hele dag te dragen.
    Onze dubbele camerariemen passen op bijna alle DSLR/SLR-camera's en camcorderriemen (zelfs verrekijkers)
    Beschikt over een snelontgrendelingsontwerp voor eenvoudige bevestiging en verwijdering tijdens het gebruik van uw camera. Makkelijk onderweg foto's maken!​
    Prijs = 15€


    *2x Op/Tech USA Camera Nek Strap neopreen camera halsriem
    De riemen zijn nieuw, dus geen gebruikssporen
    Deze hebben een brede neopreen nekstuk dat het dragen van u camera een heel stuk comfortabelder maakt en niet zo een snij gevoel in je nek krijg zoals bij de orginele riem die je bij de camera bij krijgt.
    Diemen kunnen zowel voor camera als voor verkijker gebruikt worden en kunnen met een gemakkelijke sluiting verwijderd worden als je de riem niet nodig hebt.
    Vraagprijs is per stuk uiteraard Prijs = 10€​


    Voor meer info graag PM
    Groet
    Luc




Working...
X