Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Canon Pixma MG 8150

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Canon Pixma MG 8150

    De Canon PIXMA MG8150 is een draadloze kleureninkjetprinter, kleurenscanner en kopieerapparaat in één met wel heel veel handige extra's. Denk dan aan wifi, de ethernetpoort, het 3,5 inch touchscreen, de extra inkttank (grijs), de dubbele papierinvoer, de duplexmodule, de scanfunctie voor (35 mm-)films en de optie om direct een blanco dvd of Blu-ray te bedrukken. Maar de opvallendste features van de Canon PIXMA MG8150 zijn toch wel de maximale printresolutie van 2400 x 9600 dpi en de inktdruppels van 1 pl, twee eigenschappen die garant staan voor hoogwaardige prints zonder korrels en met vloeiendere kleurovergangen.

    Een schat aan meegeleverde software en online diensten
    Bij de Canon PIXMA MG8150 wordt een schat aan slimme software meegeleverd. Zoals Easy-WebPrint EX, een programma waarmee je eenvoudig informatie van meerdere webpagina's haalt en samenvoegt in één printbaar document. Auto Photo Fix II laat je foto's optimaliseren met bijvoorbeeld rode-ogen-correctie. En met Easy-PhotoPrint EX (incl. Flickr-zoekfunctie) gebruik je een verscheidenheid aan lay-outs om foto's en kalenders te printen. Creative Park Premium (*) is tenslotte een gratis online service waarmee je kiekjes en afbeeldingen van internationaal bekende fotografen en artiesten downloadt en gebruikt in professioneel uitziende prints, wenskaarten en meer.

    Druk jouw zelf geschoten Full HD-filmpjes af
    Ben je in het bezit van een digitale (video)camera van Canon waarmee je Full HD-filmpjes opneemt? Dan kan het helemaal geen kwaad om de Canon PIXMA MG8150 in huis te hebben. Want de kleurenprinter beschikt over Canon Full HD Movie Print, een feature waarmee je zelf geschoten (film)herinneringen vastlegt op mooie prints. Speel de film af met de meegeleverde Full HD Movie Print-software, selecteer de af te drukken frames en druk op 'print'. Zo simpel kan het zijn! De feature stelt je zelfs in staat de gekozen afbeeldingen te verbeteren, indien nodig. Met als resultaat: hoge resolutie foto's die je van een film nooit voor mogelijk had gehouden.

    Prijs: € 100 of een goed bod.

    Meegeleverd:
    - KHL inkt voor de vijf kleuren.
    - Chip resetter
    - Voedingskabel
    - Handleiding en alle toebehoren
    Sony A7II + Carl Zeiss Lowia f/2 50mm + Carl Zeis Vario Tessar FE f/4 16-35mm ZA OSS
    Fujifilm X-T4 + SmallRig handgreep | Samyang 12mm f/2 | Fujinon XF 27mm f/2.8 | Fujinon 35mm f/1.4 | Fujinon XF 16-55mm f/2.8 R LM WR | Fringer EF-XF ProII | X-E2s.
Working...
X