Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Eos 500D + 8 GB SDHC

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • [ Canon ] Eos 500D + 8 GB SDHC

    18-55 lens
    8 GB Panasonic SDHC Card
    Geen gebruiksporen , heb deze max 3 keer gebruikt.

    550€



    Canon introduceert met de nieuwe 15,1 MP EOS 500D een DSLR camera die fotografen een perfecte combinatie van mogelijkheden biedt. Na de introductie van de eerste Canon EOS camera waarmee ook videobeelden zijn vast te leggen - de EOS 5D Mark II in september 2008 - biedt Canon consumenten nu Full High Definition (HD) videoregistratie met een compacte, lichtgewicht digitale SLR. De nieuwe Canon EOS 500D DSLR camera heeft een 15,1 Megapixel APS-C CMOS sensor - ideaal voor gedetailleerde grootformaat prints of nauwkeurige beelduitsnedes. Om ook te kunnen fotograferen bij weinig omgevingslicht, biedt de Canon 500D een hoge ISO gevoeligheid van 3200 die uitbreidbaar is tot 12800.
    Canon EOS 500D

    Canon EOS 500D ondersteunt Full HD video
    Fotografen beschikken hiermee over het vermogen om ook zonder gebruik van flitser bij zeer weinig omgevingslicht te fotograferen. Dankzij de Canon DIGIC 4 beeldprocessor vindt maximale beeldruisreductie plaats. De Canon EOS 500D toont een nieuwe manier waarop enthousiaste fotografen hun wereld kunnen vastleggen. De camera combineert perfecte foto's met Full HD 1080P videoregistratie. Om langer te filmen, kunnen gebruikers ook kiezen voor de lagere resoluties van 720P en VGA. Met de ingebouwde HDMI aansluiting zijn foto's en videobeelden snel en gemakkelijk te bekijken op elke compatibele HDTV.
    3-inch Live View weergave met hoge resolutie voor Canon 500D
    Een 3,0" Clear View LCD scherm maakt het mogelijk vooraf de juiste compositie te kiezen en de gemaakte opnamen in detail te bekijken. Dit LCD scherm wordt ook gebruikt in de 5D Mark II en telt 920.000 dots - voor uiterst nauwkeurige beeldweergave, controle van scherpstelling en een snelle, overzichtelijke toegang tot het EOS menusysteem. Naast assistentie bij het fotograferen en filmen onder moeilijke hoeken, biedt de Live View mode ook AF opties voor het contrast en voor gezichtsdetectie. Ideaal voor nieuwkomers in de wereld van digitale SLR fotografie, want het biedt de AF-stijl van compact camera's in combinatie met een real-time weergave op het LCD.
    Canon EOS 500D verwerkt beelden met hoge snelheid via DIGIC 4 processor
    De Canon DIGIC 4 processor maakt het mogelijk met 3,4 bps reeksopnamen te maken van maximaal 170 JPEGs1. Het Canon wide area AF systeem - met 9 afzonderlijke sensoren, waaronder een centrale cross type voor f/2.8 of snellere objectieven - maakt het mogelijk razendsnelle acties vast te leggen. Het samenspel tussen de DIGIC 4 processor en de CMOS sensor resulteert in een uitzonderlijk hoge beeldruisreductie en maakt een 14-bits beeldverwerking voor vloeiende gradaties en natuurlijke kleuren mogelijk. Daarnaast zorgt DIGIC 4 voor razendsnelle starttijden en een nagenoeg directe weergave van de opnamen. Daarmee sluit DIGIC 4 aan bij de eisen van fotografen.
    Actieve stofverwijdering garandeert hoge kwaliteit Canon EOS 500D opnames
    Ondanks de compacte, lichtgewicht body draagt EOS 500D alle kenmerken van het EOS systeem. Elk detail van de EOS 500D - van de grote, duidelijke zoeker tot het intuïtieve EOS menusysteem - is ontworpen om gebruikers een fotobeleving van wereldklasse te bieden. De beeldkwaliteit wordt beschermd door het geïntegreerde EOS reinigingssysteem dat de vorming van stof reduceert, eventuele stofdeeltjes op de sensor afstoot en verwijdert. Hardnekkige deeltjes zijn gemakkelijk achteraf te verwijderen met Dust Delete Data - deze gegevens zijn in de camera toe te voegen aan het beeld - en de meegeleverde Canon Digital Photo Professional software.
    Digital Photo Professional software biedt een uitgebreide functieset voor RAW beeldbewerking, met een snelle controlefunctie, een functie voor beelduitsnedes, een stempelfunctie plus de mogelijkheid om de helderheid, witbalans en Picture Styles in RAW opnamen te wijzigen. Deze software suite maakt deel uit van de EOS Utility & Picture Style editor en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden. Zodra wij een Canon EOS 500D test camera ontvangen zullen wij deze nieuwe camera onderwerpen aan een uitgebreide Canon 500D review.



    Canon EOS DSLR objectieven en flitsers
    De compatibiliteit met het gehele assortiment Canon EF en EF-S objectieven en EX-series Speedlites - waaronder de nieuwe, compacte en krachtige Speedlite 270EX, met flitskop voor zoom en indirect flitsen plus snel laden met slechts 2 AA batterijen - maakt het mogelijk een uitrusting samen te stellen die net zo uniek is als de fotograaf die ermee fotografeert.



    Canon iMAGE GATEWAY service
    “De Canon EOS 500D verlegt de grenzen van wat fotografen kunnen eisen van hun camera's en combineert een uitzonderlijk hoge fotokwaliteit met Full HD videobeelden,” zegt Rainer Fuehres, Hoofd van Canon Consumer Imaging, Europe. “Fotografen kunnen nu hun unieke momenten vastleggen op een manier die aansluit bij hun creativiteit. Iedere Canon fotograaf kan zich abonneren op de CANON iMAGE GATEWAY service, voor toegang tot de meest recente EOS informatie, praktische updates en exclusieve EOS artikelen - plus functies waarmee gebruikers hun eigen video podcasts kunnen maken en beeldmateriaal online kunnen opslaan.



    Canon EOS 500 DSLR camera kenmerken
    • 15,1 Megapixel APS-C CMOS sensor
    • Full HD videoregistratie met HDMI aansluiting voor weergave en afspelen op HDTV
    • ISO 100-3200 (uitbreidbaar tot 12800)
    • Continu-opnamen met 3,4 beelden per seconde
    • Max. 170 grote JPEG beelden in één reeks
    • 3,0” ClearView LCD met Live View mode
    • 9-punts wide area AF met centraal cross type AF punt
    • Snelle DIGIC 4 prestaties en superieure beeldkwaliteit
    • Geïntegreerd EOS reinigingssysteem
    • Volledig compatibel met Canon EF en EF-S objectieven en EX-serie
    • Speedlites, inclusief de nieuwe Speedlite 270EX, TS-E 17mm f/4L en de TS-E 24mm f/3.5L II
    Body -Canon EOS 500D
    Lens - Canon EF-S-18-200mm-f3.5-5.6
Working...
X