Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

nikon coolpix S200

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • nikon coolpix S200

    zeer goed toestel
    met nederlandse handleiding
    hier zijn wat kenmerken

    De Nikon Coolpix S200 is slechts 1,85 dik en daarmee geen balast voor uw broekzak. Het vastleggen van uw beelden gebeurd met een hoogwaardig Nikkor objectief voorzien van 3x optische zoom. Het resultaat van uw kiekje kijkt u vervolgens direct terug op het ruime 2,5 inch LCD-scherm. De foto's kunt u uiteraard ook afdrukken, 7,1 megapixels zijn voldoende voor mooi beeldmateriaal op klein en zelfs groot formaat.

    D-lighting
    Het komt vaak voor dat overbelichting een leuke foto compleet verpest. De Coolpix S200 bevat een innovatief snufje om dit tegen te gaan. Met D-lighting kunt u de belichting achteraf automatisch corrigeren, zonder dat de correct belichte delen worden beïnvloed. Rode pupillen in een foto zijn ook geen punt. De rode-ogencorrectie analyseert elke foto en zoekt en corrigeert automatisch deze rode puntjes.

    Beeldstabilisatie en ISO-1600
    De Coolpix S200 is uitgerust met een ruim ISO-bereik van 1000. Deze hoge lichtgevoeligheid zorgt voor scherpe beeldresultaten als u snelbewegende onderwerpen vastlegt of foto's maakt bij slechte lichtomstandigheden. Een beeldstabilisator zorgt er vervolgens voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over cameratrillingen tijdens het fotograferen. Het beeldstabilisatiesysteem corrigeert namelijk met optische verschuiving het effect van deze trillingen.

    Gezichtsherkenning
    Portretfoto's worden mooier dan ooit. De gezichtsdetectie-functie herkent gezichten automatisch, waarna de beste instelling gekozen wordt om perfect scherpe, levensechte opnamen van personen te maken.
    moest er intressen zijn kan men altijd een e-mail sturen
    naar : pierrejans1@live.be

    de prijs is over een te komen
Working...
X