![](http://i57.tinypic.com/jrpiyd.jpg)
Aankondiging
Collapse
No announcement yet.
Klaar voor het nieuwe seizoen...
Collapse
X
-
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Oorspronkelijk geplaatst door bopatje Bekijk berichtweer knap Gil mooie symetrische compositie en met die mensen juist in het midden,gevraagd zeker of mensen die je kent
Bedankt voor de comment... Groet. Gil
Comment
-
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Oorspronkelijk geplaatst door Codon Bekijk berichtWeer een eigenzinnige van herkenbare hand. Waarschijnlijk ook in B/W niet mis.
Zal die eens plaatsen.
Dank voor de comment.
Groet.
Gil
Comment
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Heel mooi deze...de symmetrie...die mensen in de verte...de kleurtoon.....mooi!
Ik zou alleen die bruine bout li van de voorste wiel ook zwart of donker maken.
Gr Pascale
Comment
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
heel mooi plaatje, vooral de zee/branding in de verte erg mooi.
grt,bouk.wie niet spreekt wordt niet gehoord, wie niet schrijft wordt niet gelezen.
http://s281.photobucket.com/user/tut...0polder?sort=3
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008593234290
Comment
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Respect! Een heel knappe foto!Touch the Earth...Gently
www.passionsenfrance.com
Comment
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Oorspronkelijk geplaatst door tantine Bekijk berichtHeel mooi deze...de symmetrie...die mensen in de verte...de kleurtoon.....mooi!
Ik zou alleen die bruine bout li van de voorste wiel ook zwart of donker maken.
Gr Pascale
Bedankt voor je comment.
Groet.
Gil
Comment
-
-
Re: Klaar voor het nieuwe seizoen...
Weer een hele knappe, Gil.
De hand van de meester is duidelijk te zien, aan het net niet symmetrisch zijn van de foto. Dat zorgt m.i. voor dat er juist dat stukje extra spanning inkomt, wat de meesten van ons er niet in zouden(durven) brengen.
Ook knap zoals je in de plaat word getrokken. Wat moet ik nog veel leren !
Groeten,
JohanNikon D500 en D7100 + Tokina 11-16 F2.8 + Nikon 17-55 F2.8 + Nikon 70-200 F4
Vriendelijke groeten, Johan
Comment
Comment