Aankondiging
Collapse
No announcement yet.
Roos (bewerkt+ onbewerkt)
Collapse
X
-
-
Re: Roos (bewerkt)
deze kan mij wel smaken hendrika
vind hem superGroetjes Liliane geluk is geen kant en klaar product het onstaat door wat je doet
Panasonic lumix DMC-FZ8 +FZ38-FZ150Tussenring met DMW-LC55 http://lilybie.jalbum.net/
-
Re: Roos (bewerkt)
kan me qua compo ook niet zo bekoren (te centraal). Bewerking is op zich wel knap, maar het is nu meer een tekening dan een foto.
Comment
-
Re: Roos (bewerkt)
tja...toch niet zo geslaagd voor mij, een Roos die nogal aan het verharen is.
grt,bouk.wie niet spreekt wordt niet gehoord, wie niet schrijft wordt niet gelezen.
http://s281.photobucket.com/user/tut...0polder?sort=3
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008593234290
Comment
-
-
Re: Roos (bewerkt)
Goh Hendrika... je maakt het mij moeilijk. Ik neem aan/hoop dat ik je mijn eerlijke mening mag geven?
Eerst en vooral wil ik wel zeggen dat ik niet zo van dat soort bewerkte foto's houd en dat is dan puur smaak en heeft hoegenaamd niets met jouw foto te maken, anderen doen dit wel en dat is maar goed ook. Waarom ik er niet van houd heeft hoofdzakelijk te maken met de gekunsteldheid ervan, ik vind het ook meer een tekening dan een foto. Misschien een hint naar de forumleiding, dat voor dit soort dingen een aparte rubriek op zijn plaats zou zijn . Kwestie van inbreng te hebben van specialisten terzake, want volgens mij is hier een ander "oog" vereist.
Puur wat compositie betreft, vind ik ook dat er te veel plaats links is.
MarleenIt's not what you look at that matters, it's what you see.(Henry David Thoreau)
http://www.fotoblur.com/portfolio/marl1een
Comment
-
Re: Roos (bewerkt)
eigenlijk vind ik het wel mooi ,maar ik kan het wel niet meer bekijken als een foto want het lijkt echt meer op een tekening ,een sterke bewerking ,maar eigenlijk had je ons al een klein beetje voorbereid daar je het tussen haakjes vermeld hebt,soms is het eens aan de durvers
Comment
-
Re: Roos (bewerkt)
mooie rosa 'fractilius'..mvg!
Comment
-
-
Re: Roos (bewerkt)
Oorspronkelijk geplaatst door bopatje Bekijk bericht.......soms is het eens aan de durvers
Iedereen bedankt voor de reactie's
Ik vind em wel mooi, maar 'k heb ook soms een aparte kijk op dingen
Voor de mensen die hier niet van houden hier de originele versie.
Groetjes Hendrika
Comment
-
Re: Roos (bewerkt+ onbewerkt)
Raar gevoel heb ik hier.
Als ik het als foto benader, dan vind ik de oorspronkelijke mooier (maar dan wel spijtig van de te centrale positie van het onderwerp en de uitgebrande hoge lichten rechts op de roos), als ik het als prent benader vind ik de bewerkte versie mooier. Hangt er maar vanaf hoe je de zaken benadert.
Maar ik moet wel zeggen; vind de bewerkte foto wel mooi, maar vind het ook nogal kitscherig. En ik hoop dat je mij dit niet kwalijk neemt.
Dus: eigenlijk vind ik de bewerking mooi, maar toch wat kitscherig.
De oorspronkelijke kan ik ook smaken, maar hij kan wat mij betreft beter.
Samenvatting van de samenvatting: ik mag ze beiden wel smaken, maar mis het zout.
Groeten,
Geert
Comment
-
Re: Roos (bewerkt+ onbewerkt)
Oorspronkelijk geplaatst door Appendix Bekijk berichtRaar gevoel heb ik hier.
Als ik het als foto benader, dan vind ik de oorspronkelijke mooier (maar dan wel spijtig van de te centrale positie van het onderwerp en de uitgebrande hoge lichten rechts op de roos), als ik het als prent benader vind ik de bewerkte versie mooier. Hangt er maar vanaf hoe je de zaken benadert.
Maar ik moet wel zeggen; vind de bewerkte foto wel mooi, maar vind het ook nogal kitscherig. En ik hoop dat je mij dit niet kwalijk neemt.
Dus: eigenlijk vind ik de bewerking mooi, maar toch wat kitscherig.
De oorspronkelijke kan ik ook smaken, maar hij kan wat mij betreft beter.
Samenvatting van de samenvatting: ik mag ze beiden wel smaken, maar mis het zout.
Groeten,
Geert
Als je enkel het zout mist en niet de patatjes kan ik daar mee leven
Bedankt voor uw reactieGroetjes Hendrika
Comment
-
Re: Roos (bewerkt)
Oorspronkelijk geplaatst door hendrika Bekijk bericht
Voor de mensen die hier niet van houden hier de originele versie.
Comment
Comment