Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

    Sien, je hebt me inspiratie bezorgd met je foto van die ananas.

    Ik hoop dat deze hoorntjes er appetijtelijk uitzien. Naar mijn mening is hij mooier tegen een zwarte achtergrond.


    iso 400
    f/4.0
    s 1/100
    flash ('t was donker in de zaal)






    Dank voor het kijken
    Mvg Philip

  • #2
    Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

    Foodfotografie heeft als doel om het clienteel zin te doen krijgen in een bepaald gerecht.
    Een goede belichting en scherpte zijn heel erg belangrijk - het moet er lekker uitzien - zie maar in gelijk welke kookboek.
    Meestal heb je ook een witte achtergrond denk ik - dat lijkt veel hygienischer.
    Ik ga alvast op zoek naar het volgende restaurant
    Peter
    mijn website : klik

    Comment


    • #3
      Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

      Te veel hoorntjes in één foto (of te weinig trek) ... ik laat deze ook passeren.

      Comment


      • #4
        Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

        Na vorige week een mini workshop bij een vermaarde en internationale foodfotograaf te hebben gevolgd kan ik wel opmerken dat bij deze man ook een geringe scherptediepte valt waar te nemen. Wel vind ik uw beeld wel afgeladen vol. Maar daar is dit forum voor oefenen en proberen;;alleen daarvoor verdien je al lof!
        vriendelijke groeten, Sien

        Ik wil elke dag dat vandaag beter is dan gisteren !

        Comment


        • #5
          Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

          Het restaurant die dit aanprijst zal weinig volk over de vloer krijgen vrees ik.
          Ik pas ook.
          Sony a77 + a700; Sony rx100III en wat lenzen

          Comment


          • #6
            Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

            Dank iedereen voor de reacties.
            Ik ben het zeker eens met Sien dat dit forum er is om te oefenen en te proberen ... en van de reacties probeer ik wat op te steken.

            De hoorntjes waren onderdeel van een buffet (avond met beperkt licht), dus het was niet mijn "set-up", maar ik vond ze wel mooi gepresenteerd.

            ps. Ze zien er misschien niet zo uit, maar ze waren toch lekker
            Mvg Philip

            Comment


            • #7
              Re: Een mousse van zalm besprenkeld met pistachenootjes in een krokant hoorntje

              Misschien zagen ze meer zo uit



              dan had ik ze ook lekker gevonden

              Comment

              Working...
              X