Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Nieuwe 'Dress to Impress' workshop op 14 december 2024. Informatie en (snel) inschrijven hier.
Allebei knappe foto's. Toch knappe tweede ook, waar je de belichting onder controle wist te houden ondanks het heldere stuk lucht.
Het is reeds lang geleden dat ik nog oliebollen kocht/at, maar ik verschiet toch van die prijzen .
Negen bollekes zijn zo op hé......allee bij mij toch.
Groetjes
merci allemaal.
Smout heeft inderdaad een zeer specifieke smaak, die niet iedereen lust (ook ik niet). Die zette ik ook op tafel wanneer het eens Bruegeltafel was.
Ook lekker om aardappelen in te bakken, maar nog lekkerder is in ganzenvet.
Wij eten ook maar 1x per jaar smoutebollen hoor, tijdens de meifoor in Brugge.
Maar wel lekker!
En zelf maken? Dat lukt niet....
Comment