Welkom! Ben je al een geregistreerd forumlid, log dan in met de knop Inloggen of registreren uiterst rechts bovenaan je scherm. Is dit je eerste bezoek Om berichten te bekijken selecteer je een forum in het onderstaande overzicht. Om zelf berichten te plaatsen moet je je eerst (gratis) registreren: klik daarom op Registreer.
Onze volgende workshop: Street-Fashion - 8 maart 2025, Herentals
Voor mij persoonlijk:
Zeer verdienstelijke poging maar ik denk dat je koekje beter scherp zou zijn over zijn geheel.
De witte achtergrond loopt ook net iets te veel over in -naar ik vermoed- de bloemsuiker.
Vooral blijven verder doen, zowel met koken als met fotograferen!!!
Stel je kritieken niet te scherp...
Fujifilm XT20 - Fujinon XF 18-55mm - Fujinon XF 35mm F2.0 - Nissin i60A - Nissin Air 1 commander
een bescheiden poging!
tips ter verbetering zijn zeker welkom.
Your title is great, Your signature is brilliant. The picture sucks. No notice of appropriate lighting whatsoever (check background, saucer and powdered sugar for tonality) ...
I'll forgive sharpness because not relevant.
The Nerdifant
Or: What is that substance on that dish ...
Last edited by Nerdifant; 3 november 2010, 19:02.
Reden: Anyway, had a bad day at the office
Het lijkt me met een softbox of zo gedaan te zijn.
Je maakt een eerste proef:
1. Geen witte achtergrond of geen wit bord. u mag kiezen
Z. Plaats een bouwlamp of een flitser met een honigraat op +/- 30 graden.
3. Plaats aan de andere kant een reflector
(er moet nog bijgeflitst worden maar dit is te moeilijk om te oordelen op één foto)
'k Zou er zo van bijten, maar dat heeft waarschijnlijk te maken met mijn chocoladeverslaving
Ik denk dat een zwarte achtergrond hier misschien wel mooi zou ogen. De poedersuiker gaat nu een beetje over in de achtergrond. Wat wel jammer is.
Die kleine DoF, helemaal mijn ding
Comment