Ik heb helemaal geen ervaring met food-fotografie, maar ik vind de tweede wel de beste, gewoon omdat er minder elementen opstaan die de aandacht afleiden... Daarnaast maakt de eerste een nogal onevenwichtige indruk doordat er langs de linkse kant veel rook is, waardoor de brochettes daar grotendeels aan het oog onttrokken worden.
Voor mij zit je aan de verkeerde van de BBQ Je ziet nu op de schaduwzijde van de BBQ
Fotografie heeft licht nodig, waardoor er aan de schaduwzijde veel verloren gaat aan kleuren, kleuren die je toch nodig hebt om het smakelijke weer te geven
Door het tegenlicht heb je wel een mooie weergave van de rook, maar dit gaat dan ook weer ten koste van het smakelijke
Robby BB
Minder tijd achter de computer
Is meer tijd achter de camera
Ik vind de tweede de beste. Omdat brochettes die op de bbq "liggen" hier beter tot hun recht komen op een liggende foto.
Maar ze zien op alletwee wel smakelijk uit.
Ik vind de tweede de beste. Omdat brochettes die op de bbq "liggen" hier beter tot hun recht komen op een liggende foto.
Maar ze zien op alletwee wel smakelijk uit.
Bedankt voor jullie reactie, jullie hebben gelijk, weer wat geleerd
Comment