geen idee waar ik het posten moest!
geen super foto's! een probeersel!
normandische pannenkoeken:

250gr bloem, 1/2 l melk, 50gr suiker, 25gr boter, 4 eieren, 2 appels en caramelsaus.
bereiding: - bloem, melk, boter, eieren en suiker tot beslag mixen ( = pannekoeken)
appels schillen, klokhuis eruit en in dunne schijfjes (max 4mm) snijden

daarna

1 & 2. appels langs beide kanten bruin bakken
3. beslag erbij gieten
4. pannenkoek draaien
5. caramelsaus op de ene kant gieten
6. kant met caramel in pan laten carameliseren
en klaar
Edit mod: maximaal 3 foto's per topic , de 4e is derhalve verwijderd.
is dit iets?
hoe zouden jullie dit doen?
mvg david
geen super foto's! een probeersel!
normandische pannenkoeken:

250gr bloem, 1/2 l melk, 50gr suiker, 25gr boter, 4 eieren, 2 appels en caramelsaus.
bereiding: - bloem, melk, boter, eieren en suiker tot beslag mixen ( = pannekoeken)
appels schillen, klokhuis eruit en in dunne schijfjes (max 4mm) snijden

daarna

1 & 2. appels langs beide kanten bruin bakken
3. beslag erbij gieten
4. pannenkoek draaien
5. caramelsaus op de ene kant gieten
6. kant met caramel in pan laten carameliseren
en klaar
Edit mod: maximaal 3 foto's per topic , de 4e is derhalve verwijderd.
is dit iets?
hoe zouden jullie dit doen?
mvg david
Comment