Een collega haar man werkt bij een traiteur in Brussel, en blijkbaar moet dat een hele goede zijn. Ze staan bekend om altijd zeer originele presentaties te hebben van hun gerechten. Nu mag ik een fotoshoot gaan doen van hun klaargemaakte dingen! Ze hebben nu 3 weekenden na elkaar een paar grote evenementen waarvoor ze de catering doen, en ik mag foto’s gaan maken voor hun catalogus. Ik neem aan dat ze die dan voorleggen aan de klanten, om een beetje te laten zien wat ze doen. Ze doen blijkbaar echt heel uiteenlopende dingen.
Ik kijk er enorm naar uit, maar ik heb zelf een grote NUL in de keuken! Ik ben bang dat ik niet goed weet hoe ik een gerecht het beste laat uitkomen. Vanuit welke hoek zou het beste zijn ? Iemand daar al ervaring mee gehad?
Ik kijk er enorm naar uit, maar ik heb zelf een grote NUL in de keuken! Ik ben bang dat ik niet goed weet hoe ik een gerecht het beste laat uitkomen. Vanuit welke hoek zou het beste zijn ? Iemand daar al ervaring mee gehad?
Comment