Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Bewegende dieren

Collapse
X
 
  • Weergaveopties
  • Begin
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Bewegende dieren

    Oorspronkelijk geplaatst door TravelToy Bekijk bericht
    Akkoord over de snelle AF, maar het hoeft niet echt een Canon te zijn. Bij Sigma heb je HSM en dat is zeker zo snel als de Canon met USM. Daarbij krijg je het voordeel van de f/2,8 aan een betaalbare prijs.

    Mvg,
    TravelToy.
    Dat zou eigenlijk eens moeten getest worden he. Eigenlijk zou ik dat altijd wel eens willen getest zien want niet alle USM/HSM/AF-s lenzen zijn evensnel.

    Comment


    • #17
      Re: Bewegende dieren

      Oorspronkelijk geplaatst door Kevlar Bekijk bericht
      Dat zou eigenlijk eens moeten getest worden he. Eigenlijk zou ik dat altijd wel eens willen getest zien want niet alle USM/HSM/AF-s lenzen zijn evensnel.
      Dat ze niet allemaal even snel zijn, dat wil ik best geloven.

      Ikzelf heb enkel ervaring op Nikon. Verschil tussen de Sigma 70-200 HSM en de Nikkor AF-S 70-200 is er wel, maar toch niet van die aard dat je shots gaat missen respectievelijk hebben.

      Mvg,
      TravelToy
      www.christian-bailleul.be | Blog

      Comment


      • #18
        Re: Bewegende dieren

        Ikzelf werk met een canon 70-300 do is usm en ben er Héél tevreden over, kort, lichter dan een 70-200, meer tele,past in fototas, ideale walk lens , kleur zwart enz...maar best prijzig.
        Canon 30D - 10-22, 17-55,70-300 do,Sigma 150 macro - Panasonic DMC-LX2.

        Comment


        • #19
          Re: Bewegende dieren

          @Topicstarter : niet twijfelen.. de canon L 70-200 F4 is een heerlijke lens en ook waardevast (als ze later toch naar de F2.8 wil krijg je best nog wat voor je F4 versie terug)
          maar voor je hondjes te fotograferen geen f2.8 lens nodig. dat is enkel nodig als je ze 's nachts wil fotograferen (maar dan slapen die , en dat zou jij ook moeten doen )

          over de vergelijking met de sigma 70-200... de canon L is iets beter als de sigma versie maar daar betaal je dan ook meer voor
          @Kevlar : wat is snel he.. als ie maar snel genoeg is voor die ene shot te schieten. snelheid zit eerder in de combinatie van lichtsterkte/snelle af-motor/aantal beschikbare en gebruikte AF focuspunten/bereik af te "zoeken"
          canon L 24-105 F4 is bijvoorbeeld een heel stuk sneller als een sigma 24-70 F2.8 want de canon gebruikt USM motor en die sigma geen HSM

          ivm die prime's... voor dit gebruik laat je die prime's maar lekker liggen waar ze liggen
          de honden zijn sneller als jij dus dichterbijlopen is stom.

          die 70-300 DO IS USM (wat een namen altijd :S) is ook een erg goed objectief maar je moet em niet vergelijken met een 70-200L
          het is eerder een gewone 70-300 op steroiden
          Last edited by ijsje; 25 mei 2007, 19:42.
          Canon - Elinchrom - Pocketwizard - Sandisk - Lastolite are some of the brands i use...

          Comment

          Working...
          X